سعد الحریری با ولیعهد ابوظبی دیدار کرد

سه شنبه 16 آبان 1396
11:00
سعد الحریری با ولیعهد ابوظبی دیدار کرد «سعد الحریری» نخست وزیر مستعفی لبنان امروز (سه شنبه) وارد امارات شد و با «شیخ محمد بن زاید آل نهیان» ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده کل نیروهای مسلح امارات درباره تحولات لبنان و روابط دو جانبه گفت و گو کرد.

شبکه خبری العالم به نقل از رسانه های لبنانی خبر داد: الحریری در حالی به امارات سفر کرد که شامگاه شنبه گذشته در اقدامی نامتعارف و غافلگیرانه استعفای خود را از مقام نخست وزیری لبنان در عربستان اعلام و بیانیه استعفای خود را از طریق شبکه خبری سعودی العربیه قرائت کرد.

ناظران معتقدند که الحریری تحت فشارهای آل سعود و به ویژه ' محمد بن سلمان' ولیعهد ماجراجوی سعودی به اعلام استعفای خود که در آن به ایران و حزب الله حمله کرده ، مجبور شده است.

در حالی که گفته می شد، الحریری قرار است به کویت و بحرین هم سفر کند اما دفتر او در اطلاعیه ای که خبرگزاری ملی لبنان منتشر کرد، تاکید کرد که نخست وزیر مستعفی لبنان به ریاض بازگشته است.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار چین به آمریکا: در روابط پکن-تهران دخالت نکنید


تیراندازی مرگبار در نیوجرسی آمریکا


با انتقام‌کشی علیه اقتصاد جهانی نمی‌توان در جنگ پیروز شد


چین : بیایید آتش‌بس ایران و آمریکا را تضعیف نکنیم


رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عمان درباره مذاکرات اسلام آباد


تنش بین آمریکا و اقلیم کردستان عراق در پی تسلیح برخی گروه‌های ضدایرانی


تلاش برلین برای پایان دادن جنگ علیه ایران


پزشکیان بی‌احترامی ترامپ به پاپ را محکوم کرد


خودداری ناتو از پیوستن به طرح آمریکا برای مسدود کردن تنگه هرمز


ایران هرگز از برنامه هسته‌ای خود دست نخواهد کشید