فرماندهان داعش با بالگردهای آمریکایی از «المیادین» خارج شدند

سه شنبه 16 آبان 1396
13:44
 فرماندهان داعش با بالگردهای آمریکایی از «المیادین» خارج شدند بالگردهای آمریکایی در سوریه، فرماندهان گروه تروریستی داعش را از شهر المیادین جا به جا کرده‌اند.

العالم - سوریه

شاهدان عینی به خبرگزاری «ریانووستی» اعلام کرده‌اند، پیش از آغاز عملیات ارتش سوریه، بالگردهای آمریکایی فرماندهان داعش را از شهر «المیادین» منتقل کردند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «ریانووستی»، چندین منبع اعلام کرده‌اند که شاهد انتقال این افراد توسط نیروی هوایی ارتش آمریکا بوده‌اند.

فارس -- این جابه‌جایی درست قبل از آغاز عملیات نیروهای ارتش سوریه انجام گرفته است.

یکی از شاهدان عینی به ریانووستی گفت:‌«نیروی هوایی ارتش آمریکا ابتدا یک مانور در نزدیکی مزرعه‌ای در المیادین انجام داد. سپس یک حمله هوایی انجام شد و مردم محلی سعی کردند که پناه بگیرند اما چندین بالگرد آمریکایی قابل مشاهده بود».

این شاهد عینی افزود: «بعد از آن فرماندهان خارجی داعش را که در منطقه بودند دیدیم که منتظر این بالگردها کنار مقرهای خود ایستاده بودند...بالگردها آنها را به خارج از المیادین منتقل کردند».

0% ...

آخرین اخبار

طرح جدید شهرک سازی رژیم اسرائیل برای تشدید محاصره قدس


پول‌دارها "اسرائیل" را ترک می‌کنند


پاسخ قالیباف به اظهارات ترامپ درباره ایران


گزارش العالم از تداوم جنایات و ویرانگری رژیم اسرائیل در جنوب لبنان


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه وارداتی در منطقه است


بازگشت ۳ میلیون و ۱۷ هزار زائر اربعین به کشور


خود فروخته‌ها چطور با موساد همکاری می‌کردند؟


وزیر خارجه ترکیه: توافق ۶۰ روزه درباره تنگه هرمز در حال بررسی است


نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی و پهپادی به مواضع وابسته به عربستان خبر دادند