در اعتراض به نامزدی عمر سلیمان؛

مردم مصر امروز به خیابانها می آیند

جمعه 25 فروردين 1391
05:10
مردم مصر امروز به خیابانها می آیند مردم مصر امروز جمعه در اعتراض به نامزدي عمر سليمان رئيس سازمان اطلاعات رژيم حسني مبارک ديکتاتور پيشين اين کشور در انتخابات رياست جمهوري آينده به خيابانها مي آيند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، مردم مصر امروز در تظاهراتی میلیونی با عنوان "حفاظت از انقلاب" شرکت می کنند تا بار دیگر بر پاسداری خود از دستاوردهای خویش تاکید کنند.

محمود حسین دبیرکل گروه اخوان المسلمین در بیانیه ای اعلام کرد: این گروه که به همراه حزب النور اکثریت را در پارلمان در اختیار خود دارد، در پاسخ به مطالبات مردم و برخورد با تلاش های عناصر رژیم سابق برای بازگشت به قدرت در این تظاهرات میلیونی شرکت می کند.

وی افزود: این تظاهرات برای تاکید مردم مصر بر پاسداری از انقلاب و تحقق خواسته های آنها و وفاداری به خون شهداء برگزار می شود.



0% ...

آخرین اخبار

سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست


پاسخ موشکی مقاومت اسلامی لبنان به جنایات رژیم صهیونیستی در این کشور


مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است