لحود: آمريكا و عربستان، مجری خواسته‌های اسرائیل هستند

چهارشنبه 24 آبان 1396
01:42
 لحود: آمريكا و عربستان، مجری خواسته‌های اسرائیل هستند رئیس جمهور سابق لبنان تاکید کرد که سعد حریری برای اعلام استعفای خود آزاد نبوده و اختیاری نداشته است.

العالم - لبنان

امیل لحود در گفتگو با شبکه تلویزیونی المیادین با اشاره به اینکه سعد حریری، نخست وزیر لبنان مجبور به استعفا شده است، گفت: حریری به لبنان باز خواهد گشت و پس از تقدیم استعفانامه کشور را ترک خواهد کرد.

لحود افزود: کسی که در پشت پرده سخنان سعد حریری قرار دارد به دنبال آن است که ما را وارد فتنه ای کند که همگی در آن بازنده هستند.

وی ادامه داد: مشکل ما از آمریکا و اسرائیل و اغلب کشورهای حوزه خلیج فارس آغاز می شود.

رئیس جمهور پیشین لبنان افزود: در ابتدای بحران بیم آن بود که لبنان به فتنه جدیدی کشیده شود و این هدفی بود که دشمن از خروج سعد حریری دنبال می کرد.

لحود تصریح کرد که حریری باید به لبنان برگردد و استعفای خود را رسما تقدیم کند و این موضوعی است که میشل عون و دولت لبنان و مردم این کشور خواستار آن هستند.

وی افزود: دشمنان در جنگ همه جانبه ای که علیه سوریه به راه انداختند و در این راه میلیاردها دلار خرج کردند با شکست مواجه شدند و اکنون با به راه انداختن فتنه جدیدی در لبنان می خواهند شکست خود را جبران کنند.

لحود با اشاره به اینکه فشارهایی که علیه لبنان وارد می شود با خواست و دستور اسرائیل و آمریکا صورت می گیرد گفت: سیاست "بی طرفی" به نفع اسرائیل خواهد بود که خواستار نابود کردن مقاومت لبنان است.

وی افزود: آمریکا و عربستان مجری خواسته های اسرائیل هستند.

 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار قاطع ایران به دشمن درصورت تکرار حمله به اهداف غیر نظامی


سازمان همکاری شانگهای: آسیب به زیرساخت‌های انرژی و واکسن سازی ایران، مردود است


واکنش قالیباف به ادعای ترامپ درمورد نجات خلبان هواپیمای آمریکایی ساقط شده


سخنگوی قرارگاه خاتم از انهدام دومین هواپیمای نظامی ترابری C۱۳۰ در اصفهان خبر داد


آشفتگی در  فرودگاه بن‌گوریون در پی انتشار دود سیاه از بسته مشکوک


حزب الله، کشتی جنگی رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد


مورخ یهودی ضدصهیونیست: هدف اسرائیل از جنگ‌ها، سلطه کامل منطقه‌ای است


اعلام آمار جدید تلفات اسرائیل در سایه تشدید سانسور


نخستین خرید نفت هند از ایران پس از وقفه‌ای هفت‌ساله


ندای همبستگی با ایران در قلب انگلستان طنین‌انداز شد