انگلیس از اتباع خود در زیمبابوه خواست که به خیابان ها نیایند

چهارشنبه 24 آبان 1396
08:43
انگلیس از اتباع خود در زیمبابوه خواست که به خیابان ها نیایند دولت انگلیس از اتباع خود در زیمبابوه خواست که تا مشخص شدن وضعیت سیاسی این کشور از آمدن به خیابان ها اجتناب کنند.

العالم - آفریقا

وزارت امور خارجه انگلیس امروز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد : با توجه به وضعیت سیاسی نامعلوم  هراره، اتباع انگلیسی مقیم زیمبابوه نباید به خیابان ها بیایند. 

وزارت امور خارجه انگلیس افزود: گزارش ها حاکیست که فعالیت های نظامی غیرعادی در زیمبابوه همچنان ادامه دارد و اتباع انگلیسی تا معلوم شدن اوضاع این کشور باید در خانه های خود بمانند.   

نیروهای ارتش زیمبابوه در مناطقی از هراره پایتخت این کشور مستقر شده اند و امروز ساختمان رادیو و تلویزیون را به کنترل خود درآوردند.

علت مداخلۀ ارتش زیمبابوه در امور سیاسی اینست که حزب حاکم به ریاست رابرت موگابه رئیس جمهوری 93 سالۀ این کشور فرماندۀ ارتش را به خیانت متهم کرد.   

214

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت در واکنش به تحولات در خلیج فارس، دوباره افزایش یافت


سیاستمدار عراقی: انحلال یا ادغام حشدالشعبی خدمت به آمریکا و اسرائیل است


سپاه: مرکز ناوگان پنجم دریایی آمریکا مورد تهاجم موشکی و پهپادی نیروی هوافضا قرار گرفت+فیلم


ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس


حزب‌الله: معادله «ضاحیه در برابر شهرک‌های شمالی» را نمی‌پذیریم