مخالفت اتحادیه آفریقا با کودتا در زیمباوه

پنج‌شنبه 25 آبان 1396
17:37
مخالفت اتحادیه آفریقا با کودتا در زیمباوه رئیس اتحادیه آفریقا در واکنش به کودتا در زیمباوه، اعلام کرد که این اتحادیه به‌هیچ وجه کودتا در این کشور را قبول نمی‌کند.

العالم - آفریقا

به گزارش خبرگزاری فارس، اتحادیه آفریقا به کودتای ارتش در زیمباوه واکنش نشان داد.

رئیس اتحادیه آفریقا امروز پنجشنبه اعلام کرد که این اتحادیه هرگز کودتای ارتش در زمیباوه را قبول ندارد.

«زانو پی‌اف» حزب حاکم زیمباوه دیروز چهارشنبه به کمک ارتش، «رابرت موگابه» رئیس‌جمهور این کشور را از قدرت برکنار کرد.

در واکنش به این کودتا، «امرسون منانگاگوا» معاون موگابه در حزب حاکم، با ادعای اینکه هیچ کودتای نظامی صورت نگرفته، تاکید کرد یک انتقال قدرت نرم و بدون خون‌ریزی در حال اجرا است.

منابع محلی با تأیید کودتا در زیمباوه گفته‌اند موگابه و خانواده‌اش در بازداشت خانگی به سر می‌برند.

شب قبل کودتا، نظامیان ارتش به سمت شهر «هراره» پایتخت این کشور حرکت کردند و ساختمان شبکه دولتی ZBS زیمباوه را به اشغال خود درآورد‌ند. همزمان با حضور ارتش در پایتخت، صدای 3 انفجار در این شهر شنیده شد.

این اقدام ارتش ساعاتی پس از آن صورت گرفت که فرمانده ارتش زیمبابوه هشدار داد که اگر روند برکناری‌ها در حزب حاکم این کشور ادامه یابد، ممکن است نظامیان مداخله کنند. 

منانگاوا هفته گذشته پس از اختلاف نظر با «گریس» همسر موگابه مورد توبیخ قرار گرفته و برکنار شد.

گریس اصلی‌ترین گزینه جانشینی موگابه است، اما نظامیان که روابط نزدیکی با معاون برکنارشده دارند، از منانگاگوا حمایت می‌کنند.

موگابه 93 ساله از سال 1987 به مدت 30 سال به عنوان رئیس جمهور بر زیمباوه حکومت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها جنگ با ایران را عامل بی‌ثباتی خاورمیانه می‌دانند


تحلیل روزنامه پاکستانی؛ رئیس‌جمهور آمریکا و اسلاف او درک درستی از مسائل جهانی ندارند


هشدار دیلی‌تلگراف؛ جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران یک اشتباه تاریخی است


انتقاد تند سندرز: ترامپ کشور را به سوی جنگ فاجعه‌بار سوق داد


گزارش العالم از جزئیات عملیات جدید یمنی‌ها علیه اهداف سعودی +فیلم


رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را هدف حملات توپخانه ای قرارداد


گزارش وقوع چندین انفجار در شمال شرقی یمن


خشم ترامپ از گزارش‌های اتمام ذخایر مهمات آمریکا در جنگ با ایران


تیراندازی در مدرسه ای در تایلند با ۱۷ کشته و زخمی


رکوردشکنی گذرگاه مهران؛ عبور نزدیک به ۳ میلیون زائر از این گذرگاه