جهاد اسلامی :حمله رژیم صهیونیستی به تونل نیروهای مقاومت درغزه تلافی می شود

پنج‌شنبه 25 آبان 1396
22:55
جهاد اسلامی :حمله رژیم صهیونیستی به تونل نیروهای مقاومت درغزه تلافی می شود جنبش جهاد اسلامی به رژیم صهیونیستی هشدار داد:حمله اخیر به تونل واقع در شرق غزه که به شهادت 12 نیروی مقاومت و مفقود شدن 5 تن دیگر منجر شد، تلافی می کند.

العالم - فلسطین

ایرنا -- «خضر حبیب» از رهبران جهاد اسلامی به خبرگزاری فلسطینی «معا» گفت که این جنبش پاسخ به این حمله را برای خود محفوظ می دارد.

وی افزود:زمان و مکان پاسخ به این حمله از سوی «گردان های قدس» شاخه نظامی جهاد اسلامی تعیین خواهد شد.

رژیم صهیونیستی اوایل ماه جاری تونلی در شرق منطقه نظامی «کیسوفیم» در شرق خان یونس واقع در جنوب نوار غزه را منفجر کرد که در پی آن شماری از نیروهای جنبش جهاد اسلامی و جنبش مقاومت اسلامی (حماس) به شهادت رسیدند.

خضر با بیان اینکه ما از نیات واقعی دشمن صهیونیستی در ارتکاب این عملیات بزدلانه آگاهیم و نمی خواهیم دشمن به اهداف خود برسد، گفت: پاسخ به این حمله با موافقت کل نیروهای مقاومت فلسطینی خواهد بود.

وی همچنین از هماهنگی کامل میان گردان های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس و گردان های قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی در زمینه مقاومت خبرداد و آن را به نفع ملت فلسطین دانست.

خضر همچنین گفت که هیچ تناقضی میان مصالحه گروه های فلسطینی و سلاح مقاومت در دفاع از ملت فلسطین وجود ندارد.
این مسئول فلسطینی تاکید کرد که سلاح مقاومت، سلاحی قانونی و ضابطه مند است و تنها علیه رژیم اشغالگر قدس به کار گرفته خواهد شد.

وی درباره روابط جهاد اسلامی با ایران نیز گفت که ایران کشوری است که به لحاظ معنوی سیاسی و مادی از این جنبش حمایت می کند.

وی از کشورهای عربی و اسلامی خواست با تاسی از ایران از مقاومت فلسطین حمایت کنند.

حضر حبیب تاکید کرد که این عقلانی نیست که ایران به تنهایی از مقاومت حمایت کند اما برخی دیگر علیه مقاومت عمل کنند.

وی درباره روابط جنبش مقاومت اسلامی (حماس) و سوریه نیز گفت که جهاد اسلامی از روابط میان حماس و سوریه حمایت می کند.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی


نیروی دریایی سپاه: آمریکایی‌ها هر لحظه خود را به ساعت صفر نزدیکتر می‌کنند


انهدام پهپاد آئروویرنمنت آرکیو-11 در رامشیر توسط سپاه


یادداشتی از سرتیپ نبیل الجمل؛ ایران درهم‌شکننده هیبت آمریکا


سردار موسوی: شلیک‌ها تا بازگشت آرامش به ایران ادامه دارد


سفارت جمهوری اسلامی ایران در وین: ایران استوار و ماندگار خواهد ماند


هشدار لاوروف درمورد تداوم تجاوز آمریکا به ایران/وضعیت کنونی تهدیدی برای اقتصاد جهان است