حیدر العبادی آزادی «راوه» را تبریک گفت

جمعه 26 آبان 1396
15:07
حیدر العبادی آزادی «راوه» را تبریک گفت نخست‌وزیر عراق آزادی شهرستان «راوه» را به مردم عراق تبریک گفت و از نیروهای مسلح این کشور تقدیر کرد.

به گزارش العالم از عراق به نقل از شبکه سومریه نیوز -- نخست‌وزیر و فرمانده کل نیروهای عراقی پس از آزادی کامل شهرستان «راوه» از اشغال تروریست‌های داعش، این پیروزی را به مردم عراق تبریک گفت.

العبادی در بیانیه‌ای تأکید کرد: آزادسازی راوه در طی چند ساعت نشان دهنده قدرت بالای نیروهای مسلح ماست.

خبرنگار العالم صبح امروز از مرکز فرماندهی جنگ عراق گزارش داد: راوة» آزاد شد و پرچم عراق در ساختمانهای اداری شهرستان «راوة» برافراشته شد.

«قاسم الاعرجی» وزیر کشور عراق پس از آزادسازی کامل شهرستان راوه از «پایان کار داعش» در این کشور خبر داد.

الاعرجی در گفت‌و‌گو با شبکه السومریه آزادی شهرستان راوه را به مرجیعت دینی و مردم عراق تبریک گفت.

«ابراهیم جعفری» وزیر خارجه عراق در دیدار با سفیران کشورهای خارجی گفت «کار داعش در عراق رو به پایان است و تنها تعداد کمی از داعشی‎ها در خاک این کشور باقی مانده‎اند.»

راوه از آخرین پایگاههای تروریست‌های داعش در عراق محسوب می‌شود و پیش از این نیز شهر و منطقه «الرمانه» آزاد شده بود. در حال حاضر تروریست‌های داعش هیچ شهر مهمی را در عراق تحت اشغال خود ندارند و صرفا در مناطق حاشیه‌ای و برخی روستاها تردد می‌کنند.

0% ...

آخرین اخبار

واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


مستند "فدای مقاومت"، روایت العالم از پایداری آوارگان لبنانی


انتقاد از مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی در سایه تداوم تجاوزات + فیلم


رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره