پدرخوانده بزرگ مافیای ایتالیا مُرد

جمعه 26 آبان 1396
19:33
پدرخوانده بزرگ مافیای ایتالیا مُرد 'توتو رینا' رئیس بزرگ مافیای ایتالیا بامداد جمعه در سن 87 سالگی درگذشت.

العالم - اروپا

ایرنا -- توتو رینا رئیس کل مافیای ایتالیا در بخش زندانیان بیمارستان پارما، در سن 87 سالگی در گذشت. 

وی از سال ها بیمار بود و تحت درمان قرار داشت اماوضعیت سلامت او در سال های اخیر رو به وخامت گذاشت و روز گذشته (پنجشنبه) حالش بدتر شد، وزیر دادگستری ایتالیا به خانواده او اجازه داد تا با وی بطور فوق العاده دیدار کنند. 

رئیس مافیای ایتالیا در هفته های اخیر دو بار تحت عمل جراحی قرار گرفت و وارد کوما شد. به عقیده بازجویان با وجود اینکه از 24 سال در حبس بود، هنوز رئیس مافیای سیسیل بشمار می رفت. 

توتو رینا در طول فعالیت جنایی اش مرتکب ده ها قتل و فاجعه، از جمله قتل 'فالکونه' و 'بورسلینو' ( دو قاضی ضد مافیا) در سال 1992 شده و 26 بار محکوم به حبس ابد شد. او در دهه نود میلادی دست به حمله مسلحانه علیه دولت زد و هرگز از اعمال خود پشیمان نشد و تا لحظه آخر مقاومت کرد. سه سال پیش در زندان در صحبت با یکی از هم سلولی هایش به قتل فالکونه افتخار کرده و قضات را به مرگ تهدید می کرد. 

وی در ماه فوریه در ملاقات همسرش اظهار کرد: من توتو رینا هستم و اگر 3 هزار سال زندان داشته باشم نیز آنرا می گذرانم. 

آخرین محاکمه علیه او مربوط به مذاکرات میان دولت و مافیا می شد.

توتو رینا که رئیس روسای مافیا محسوب می شد متهم به فجایع مختلف در سال های 1992 و 1993 است. وی به مدت ده ها سال به همراه 'برناردو پرونتزانو' ( یکی از سران مافیا) ریاست مافیای سیسیل را بر عهده داشت. 

0% ...

آخرین اخبار

تداوم نقض آتش بس؛ ارتش اسرائیل مدعی تصرف ۶۸ روستای مرزی لبنان شد


حمله توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


گفت و گوی عراقچی با وزیر خارجه ژاپن درباره ابتکارات ایران در زمینه پایان جنگ


گفت‌وگوی نخست وزیر قطر با عراقچی درباره مذاکرات پاکستان


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و ایتالیا درباره آتش بس و تحولات منطقه


سفارت ایران در کنگو، میزبان پویش «نه به جنگ»


وقوع حادثه دریایی در آب‌های یمن


مقام سابق موساد: جنگ علیه ایران شکست خورده است


گزارش معاون وزیر خارجه به سفرای خارجی مستقر در تهران در مورد طرح مذاکراتی ایران


درگیری لفظی ترامپ با آلمان بر سر جنگ علیه ایران/ آمریکا 5 هزار نظامی خود را از این کشورخارج می کند