بازداشت شماری از فرماندهان ارتش عربستان

يکشنبه 28 آبان 1396
06:37
بازداشت شماری از فرماندهان ارتش عربستان در ادامه بازداشتهای گسترده و بی سابقه در عربستان خبرهای درج شده در برخی نشریات معتبر انگلیس از بازداشت بیش از بیست نفر از افسران بلند پایه این کشورحکایت دارد . 

با بازداشت این نظامیان شمار افراد سرشناس  بازداشت شده در هفته های اخیر در عربستان  به بیش از دویست نفر رسیده است که چهار وزیر و  یازده شاهزاده از جمله ولیعهد سابق این کشور نیز جزو بازداشت شدگانند.
برخی منابع ناکامی فرماندهان نظامی در جنگ یمن را علت بازداشت برخی از این فرماندهان اعلام کردند . 
وال استریت ژورنال هم نوشت محمد بن سلمان ولیعهد سعودی که کارزار مبارزه با مفاسد اقتصادی را در این کشور براه انداخته علاوه بر بازداشت شماری از شاهزادگان و ثروتمندان سعودی بیش از دو هزار حساب مربوط به این افراد رانیز مسدود کرده است.
به گفته برخی منابع خبری محمد بن سلمان واگذاری حدود هفتاد درصد از ثروت این افراد به دولت  را شرط ازادی انان اعلام کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

مسعود پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد


شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران


تعهد قاطع ایران به همکاری برد - برد با چین