درخواست سازمان ملل از اربیل برای پذیرش حکم دادگاه فدرال درباره همه‌پرسی

چهارشنبه 1 آذر 1396
13:06
درخواست سازمان ملل از اربیل برای پذیرش حکم دادگاه فدرال درباره همه‌پرسی سازمان ملل از مسئولان اقلیم کردستان عراق خواست حکم دادگاه فدرال عراق مبنی بر باطل بودن همه‌پرسی استقلال را پذیرفته و طبق قانون مذاکره با بغداد درمورد اختلافات را آغاز کنند.

به گزارش شبکه خبری اسکای نیوز عربی، فرحان حق، معاون سخنگوی دبیرکل سازمان ملل اظهار داشت: سازمان ملل از بغداد و اربیل می‌خواهد مذاکرات را بدون معطلی بیشتر و با تکیه بر قانون اساسی درباره تمامی مسائل موجود میان دو طرف آغاز کنند.

همچنین این دادگاه از مسئولان اربیل می‌خواهد حکم دادگاه فدرال درمورد همه‌پرسی را به رسمیت شناخته و به آن احترام بگذارند.

دادگاه فدرال عراق روز دوشنبه در حکمی اعلام کرد: همه‌پرسی ۲۵ سپتامبر گذشته در اربیل برخلاف قانون اساسی عراق بوده است.

این دادگاه مسئول فیصله دادن به اختلافات میان دولت مرکزی و مناطق عراق از جمله اقلیم کردستان بوده و امکان اعتراض به حکم این دادگاه وجود ندارد.

فرحان حق در ادامه گفت: دادگاه فدرال عراق با صدور حکمی همه‌پرسی اقلیم کردستان را برخلاف قانون اساسی دانست و این حکم نهایی است و اکنون قدرت آن برای لغو تمامی نتایج همه‌پرسی کفایت می‌کند.

نیچروان بارزانی، نخست وزیر اقلیم کردستان عراق در واکنش به این مساله گفت: دادگاه فدرال حکم خود را بدون توجه به نظر اربیل و یکجانبه صادر کرد.

بارزانی با انتقاد از حکم صادر شده گفت: ثبات عراق با اجرای کامل تمامی بندهای قانون اساسی و بدون گزینش محقق می‌شود.

مسعود بارزانی، رئیس مستعفی اقلیم کردستان عراق نیز این حکم را سیاسی و یکجانبه خواند و خواهان انحلال دادگاه فدرال شد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

رفتار ریاکارانه ترامپ علیه آزادی + کاریکاتور


آغاز جشن باشکوه یمنی‌ها به مناسبت میلاد پیامبر(ص)


وزیر خارجه عمان با عراقچی دیدار کرد


گرامیداشت میلاد پیامبر اکرم(ص) در شهر نابلس


پژوهشگر لبنانی: فشار اقتصادی محاسبات راهبردی ایران را تغییر نمی دهد


سالگرد شهادت مریم ابو دقه؛ وصیت مادری به فرزندش: قوی بمان و مرا فراموش نکن


رئیس قوه قضائیه: امنیت دو کشور ایران و عراق به هم پیوند خورده است


دشمنان از هر فرصتی برای ایجاد تفرقه استفاده می کنند


طباطبایی: نتایج سفر ثمربخش عاصم منیر به‌زودی آشکار خواهد شد


سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت