سرلشکر رشید: قدرت دفاعی ایران قابل مذاکره نیست

چهارشنبه 1 آذر 1396
17:23
سرلشکر رشید: قدرت دفاعی ایران قابل مذاکره نیست سرلشکر رشید گفت: ایران درباره آنچه که مبانی و شاکله موجودیت و قدرت دفاعی کشور و همچنین حمایت از مظلومین را ایجاد کرده، با هیچ‌کس مذاکره و معامله نخواهد کرد.

سردار سرلشکر غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) امروز به همراه معاونین این قرارگاه و معاونین ستادکل نیروهای مسلح در بازدید از قرارگاه پدافند هوایی خاتم‌الانبیاء (ص) آمادگی قدرت پدافندی کشور در برابر تهدید متجاوزین را مورد ارزیابی قرار داد.

وی در این بازدید با اشاره به تهدیدات و جنگ آینده اظهار داشت: حمله صدام به ایران در شهریورماه 1359 با تمرکز بر ضعف‌ها و آسیب‌های ایران انجام گرفت و رژیم بعثی هزینه اشتباه خود در محاسبات را با شکست در حمله به ایران پرداخت.

سردار رشید افزود: هم‌اکنون شکل‌گیری ائتلاف عربی-صهیونیستی-آمریکایی علیه جمهوری اسلامی ایران به دلیل قدرت و توانمندی ما و حمایت از جبهه مقاومت است.

فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) تأکید کرد: نیروهای مسلح در چارچوب تدابیر فرماندهی معظم کل قوا و دکترین نظامی برآمده از آن، همواره خطر حمله دشمن را جدی ارزیابی کرده و برای هرگونه وضعیت احتمالی، آمادگی دفاعی و قدرت بازدارندگی و تهاجمی خویش را افزایش خواهند داد.

وی در ادامه با تبیین تجربیات جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با تهدیدات در طول سالیان گذشته گفت: تجربه ما طی چهار دهه گذشته ناظر بر این معنا است که تضمین موجودیت، ثبات سیاسی و دستیابی به صلح، تنها با تکیه بر قدرت است که حاصل اعتماد و توکل بر خداوند، برخورداری از حمایت مردم شریف ایران و رهبری داهیانه فرماندهی معظم کل قوا است.

سردار رشید در پایان تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران درباره آنچه که مبانی و شاکله موجودیت و قدرت دفاعی کشور و همچنین حمایت از مظلومین را ایجاد کرده، با هیچ‌کس مذاکره و معامله نخواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا


انهدام آمازون در بحرین با موشک پاوه؛ پیامدهای راهبردی و ابعاد نظامی


وزارت دفاع یمن: ۶ کشتی سعودی مجبور به بازگشت از باب‌المندب شدند


مجالس بزرگداشت امام شهید عرصه شناخت هندسه فکری ایشان است


لبنان بر دو راهی شعارهای حاکمیتی و درماندگی اجرایی


تیراندازی نظامیان اشغالگر به مجاورت محل استقرار نیروهای ارتش لبنان