سی ان ان:

تیم دیپلماتیک اروپا برای دفاع از برجام به واشنگتن می‌رود

چهارشنبه 8 آذر 1396
06:41
تیم دیپلماتیک اروپا برای دفاع از برجام به واشنگتن می‌رود

شبکه سی ان ان گزارش داد که یک تیم واحد متشکل از دیپلماتهای اروپایی برای رایزنی درباره برجام به واشنگتن سفر خواهد کرد.

العالم - اروپا

به گزارش فارس، وبسایت شبکه سی ان ان در گزارشی نوشت: بعضی از نزدیکترین متحدان آمریکا از جمله انگلیس، آلمان و فرانسه که ماهها به دنبال آن هستند تا توافق هسته‌ای با ایران را حفظ کنند از مواضع آمریکا در این زمینه ناامید و نگران هستند و جبهه واحدی را تشکیل داده‌اند.

این گزارش به نقل از یک منبع آگاه افزود؛ بدون اینکه دعوتی صورت بگیرد آنها یک تیم دیپلماتیک تشکیل داده تا همین هفته به واشنگتن سفر کنند و بتوانند جلساتی را با مقامات سیاسی مختلف آمریکا ترتیب دهند و فشارها به آمریکا را در زمینه حفظ توافق هسته‌ای افزایش دهند.

سی ان ان همچنین می‌گوید، این تیم که از دیپلماتهای ارشد اروپایی تشکیل شده روزهای پنج شنبه و جمعه با نمایندگان کنگره، مقامات وزارت خارجه آمریکا و احتمالا با مقامات کاخ سفید دیدار و رایزنی خواهد کرد.

این دیدار در ادامه سفر فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به آمریکا و رایزنی با مقامات دولت ترامپ برای حفظ برجام صورت می‌گیرد.

ترامپ طی ماههای گذشته مدام از برجام انتقاد کرده و ضمن عدم تایید پایبندی ایران به آن گفته است که قصد دارد آن را اصلاح و یا لغو کند.

اتحادیه اروپا در مقابل میگوید که باید توافق هسته ای را حفظ کنیم و درباره مسائل دیگر به روشهای متفاوت به ایران فشار وارد کنیم.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار سندرز به خوی جنگ طلبی نتانیاهو در غزه، ایران و لبنان


۳ مأمور پلیس در سراوان به شهادت رسیدند


امیر حاتمی دستور دادند در صورت تجاوز زمینی به کشور، حتی یک نفر از متجاوزین هم نباید زنده بماند + فیلم


استعفای مشاور نزدیک نتانیاهو پس از یک دهه فعالیت


ادعای ترامپ: دور جدید مذاکرات لبنان و اسرائیل امروز برگزار می شود


حمله موشکی حزب‌ الله به چند شهرک صهیونیست‌نشین در شمال فلسطین اشغالی


حماس: شرایط اسرا در زندان‌های رژیم اشغالگر به خطرناک‌ترین مرحله رسیده است


آتش‌سوزی گسترده در دومین پالایشگاه نفت استرالیا + فیلم


الجزیره: عاصم منیر پس از تهران، راهی واشنگتن می‌شود


ترامپ و نتانیاهو برای گسترش عملیات در لبنان توافق کردند