هماهنگی آمریکا، کانادا، کره جنوبی و ژاپن علیه کره شمالی

پنج‌شنبه 9 آذر 1396
01:03
هماهنگی آمریکا، کانادا، کره جنوبی و ژاپن علیه کره شمالی سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا اعلام کرد رکس تیلرسون وزیر امورخارجه این کشور با همتایان کانادایی و ژاپنی صحبت کرده و در جلسه آتی شورای امنیت شرکت خواهد کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم «هدر نائورت» سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا چهارشنبه شب اعلام کرد مقام های آمریکایی همراه با کانادا دیداری با کره جنوبی، ژاپن برگزار خواهد کرد تا راه های گسترش کمپین دیپلماتیک علیه کره شمالی بررسی شود.

نائورت افزود تمامی کشورها باید حداکثر اقدامات اقتصادی و دیپلماتیک خود را علیه کره شمالی اتخاذ کنند.

سخنگوی وزارت امورخارجه گفت آزمایش موشکی روز گذشته کره شمالی برای آمریکا و کل دنیا نگرانی بزرگی است.

وی افزود کشورها باید کارگرهای کره شمالی را اخراج کنند، زیرا دستمزد های این کارگران صرف برنامه های هسته ای و موشکی می شود.

وی اعلام کرد  بر روی جزئیات ممنوعیت دریایی برای کره شمالی در حال کار هستیم و سطح جدیدی از ممنوعیت دریایی اعمال خواهد شد.

دولت کره شمالی روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد موشک تازه ای آزمایش کرده است که «به سرتاسر خاک ایالات متحده دسترسی دارد» و «قادر به حمل کلاهک هسته‌ای است».

دونالد ترامپ، ساعتی پس از انتشار گزارش‌ها در مورد آزمایش موشکی تازه، به خبرنگاران گفت «فقط می‌توانم این را به شما بگویم، که ما این مسئله را حل‌‌وفصل می‌کنیم. این وضعیتی‌ست که به آن رسیدگی خواهد شد».

0% ...

آخرین اخبار

 ۶ کشته بر اثر تیراندازی در میشیگان آمریکا


هشدار حماس در مورد واگذاری اختیارات اجرائی به پلیس رژیم صهیونیستی و الحاق کرانه باختری


«عرب ۴۸»: حماس تا چند روز آینده رهبر خود را در غزه انتخاب می کند


روزنامه صهیونیستی:‌ پیشرفت ایران در تولید موشک مقامات اسرائیلی را حیرت زده کرده است


شرکت اماراتی مدعی هدف قرار گرفتن یک کشتی خود در تنگه هرمز شد


ادعای ترامپ درمورد آزادی مبلغ آمریکایی ربوده‌شده در نیجر


زلزله عظیم ۷.۶ ریشتری اندونزی را لرزاند


تنگه هرمز ایرانی است و با فرمان ایران باز و بسته خواهد شد


عراقچی: تصمیمی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا گرفته نشده است


یحیی سریع: محل تجمع و تسلیحات نیروهای وابسته به عربستان را هدف قرار دادیم