اعلام همبستگی اسیر فلسطینی با عبدالهادي الخواجه

دوشنبه 4 ارديبهشت 1391
08:14
اعلام همبستگی اسیر فلسطینی با عبدالهادي الخواجه يکي از اسراي فلسطيني در زندان‌هاي رژيم صهيونيستي، با اعلام هبستگي با عبدالهادي الخواجه، تاکيد کرد انسان مي تواند معجزه كند و رژيم وابسته بحرين و رژيم صهيونيستي را به زانو درآورد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبكه خبری العالم، امير مخول، رئيس كميته دفاع از آزادي ها در سرزمينهاي اشغالي سال 48 به نشانه همسبتگي با عبدالهادي الخواجه پيامي از زندان الجلبوع اسرائيل به عبدالهادي الخواجه، فعال حقوق بشر بازداشت شده در بحرين، فرستاد و در آن همبستگي خود را با اعتصاب غذاي وي كه از 74 روز پيش ادامه دارد، اعلام كرد.

امير مخول كه در زندانهاي اسرائيل اسير است در پيامي با عنوان "آزادي تو آزادي ما و آزادي ما آزادي توست" گفت زماني كه اراده آزاد و عادلانه بودن مسئله مطرح باشد، انسان مي تواند معجزه كند و رژيم بحرين که وابسته به استعمار و امپرياليسم آمريكاست و نیز رژيم صهیونیستی را به زانو دربياورد.

وی در پیام خود افزوده است رژيم استعمارگر و رژيم هاي مزدور آن فاقد مشروعيت‌اند اما ملت مشروعيت دارد و منبع آن به شمار می‌رود.

مخول خطاب به عبدالهادی الخواجه تاکید کرده است  ما مسئله تو را از زندان اسرائيل در شمال سرزمین‌های اشغالی سال 1948 پيگيري مي كنيم.

رژیم آل‌خلیفه عبدالهادي الخواجه را به حبس ابد محكوم کرده است و وی در اعتراض به این حکم از 74 روز پيش اعتصاب غذا كرده است.

 

 



کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

آسوشیتدپرس: احتمالا تنگه باب‌المندب با محاصره بنادر ایران مختل می‌شود


وزیر دفاع پاکستان از احتمال برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد


نیویورک تایمز: پیشتازی چین و روسیه در تولید سیستم‌های نظامی مبتنی بر هوش مصنوعی از آمریکا


اشتباه فاجعه‌بار ترامپ در تنگه هرمز


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای قطری


کرملین: تصمیم جدید ترامپ بر بازارهای بین‌المللی تأثیر منفی خواهد گذاشت


تقلای انگلیس و فرانسه برای ائتلاف‌سازی درباره آینده هرمز


وزیر خارجه ترکیه: ایران در مورد آتش بس صادق است/ اسرائیل در پی دشمن جدید است


تقدیر عارف از مواضع انسانی نخست‌وزیر اسپانیا/ جهان میان متجاوز و مدافع، تفکیک قائل شود


مذاکرات ایران-‌ آمریکا، محور گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و عربستان