به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، "الون بن دیوید" تحلیلگر مسائل نظامی کانال ده تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی شد: "اخیرا یک محموله از موشکهای زمین به هوا از لیبی به نوار غزه منتقل شده است که دو فروند موشکی که اوایل ماه جاری منطقه ایلات اسرائیل را هدف قرار دادند، بخشی از این محموله بود".
تحلیلگر مسائل نظامی کانال ده تلویزیون رژیم صهیونیستی افزود: "با تحقیقات صورت گرفته معلوم شد که این موشکها پس از سرنگونی قذافی از زرادخانه های موشکی لیبی به غزه منتقل شده است".
او با اشاره به حملات موشکی اخیر کمیته های مقاومت مردمی در غزه به
منطقه ایلات در فلسطین اشغالی گفت: باوجود عدم مشارکت حماس در این حملات، سازمان امنیت داخلی اسرائیل (شاباک) گفته است برخی از مقامات ارشد حماس از نقشه کمیته مقاومت مردمی برای هدف قرار دادن ایلات مطلع بودند.
الون بن دیوید گفت: از جمله سلاحهای قاچاق شده به غزه موشکهای زمین به هوا پیشرفته اس ای 7 می باشد که این موشکها قادر است جنگنده های اسرائیلی را هدف قرار دهد.
"الیاس فرحات" تحلیلگر مسائل نظامی و راهبردی در بررسی این گزارش در گفتگو با برنامه این هفته "العین الاسرائیلیه" شبکه خبری العالم تصریح کرد: قذافی لیبی را به زرادخانه بزرگ تسلیحاتی تبدیل کرده بود و با سرنگونی وی قاچاقچیان اسلحه به قاچاق این سلاحها به کشورهای مختلف آفریقایی و همچنین نوارغزه و سینا اقدام کردند.
وی افزود: موش کهای زمین به هوایی که اخیرا از طریق لیبی در اختیار مقاومت قرار گرفته است، قادر است جنگنده های اسرائیلی را هدف قرار داده و سرنگون کند.