حمله گسترده جنگنده های سعودی به صنعا و چند استان دیگر یمن

سه شنبه 14 آذر 1396
11:54
حمله گسترده جنگنده های سعودی به صنعا و چند استان دیگر یمن جنگنده های متجاوز سعودی طی ساعت های گذشته در چند نوبت به صنعا و چند استان دیگر حمله کردند.

العالم - یمن

به گزارش پایگاه خبری انصار الله یک منبع امنیتی اعلام کرد جنگنده های متجاوز به ادامه حمله به صنعا طی 9 نوبت کاخ ریاست جمهوری و 4 نوبت پل الرئاسه را بمباران کردند.

جنگنده های دشمن همچنین در چهار نوبت به منطقه العمیشه در شهر حرف سفیان در عمران و سه بار نیز به شهر عسیلان در شبوه حمله کردند.

به گفته این منبع امنیتی جنگنده های سعودی همچنین 14 بار به شهرهای حرض و میدی در استان حجه حمله کردند.

این منبع تصریح کرد که در این حمله ها خسارت های شدیدی به منازل شهروندان و اموال عمومی وارد آمده است. گزارش شده است گشت زنی جنگنده های سعودی در آسمان صنعا همچنان ادامه دارد.

گفتنی است جنگنده های سعودی پیش از این نیز با حمله به بازار "نعض" در شهر سنحان جنایت هولناکی را به بار آوردند. در این حمله 18 شهروند به شهادت رسیده یا مجروح شدند.

208

0% ...

آخرین اخبار

مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم


رهبر انصارالله: هدف اصلی دشمنان تغییر چهرۀ خاورمیانه و ایجاد اسرائیل بزرگ است


فرودگاه امام و مرزهای زمینی در خدمت زائران اربعین


وزارت خارجه یمن: شایعه حمله به بندر دمیاط صحت ندارد


از جبهه جنگ تا خدمت به زائران؛ تجلی ایثار زنان ایرانی در نگاه دولت


بمباران تمسخر در فضای مجازی؛ واکنش تند کاربران به دیدار نتانیاهو با سناتور آمریکایی