امیرعبداللهیان: در صورت خطای ترامپ و نتانیاهو، انتفاضه آینده شعله ور تر خواهد شد

چهارشنبه 15 آذر 1396
19:58
امیرعبداللهیان: در صورت خطای ترامپ و نتانیاهو، انتفاضه آینده شعله ور تر خواهد شد دستیار ویژه رییس مجلس شورای اسلامی در امور بین الملل، انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس را باعث برافرخته شدن آتش خشم عنوان کرد.

العالم - ایران / سیاسی

حسین امیرعبداللهیان روز چهارشنبه در صفحه توییتر شخصی خود نگاشت: قدس پایتخت ابدی فلسطین است؛ انتقال سفارت آمریکا به قدس، آتش خشم را بر خواهد افروخت. در صورت خطای ترامپ و نتانیاهو انتقاضه آتشین در راه است.

با وجود مخالفت های گسترده جهانی و منطقه ای، رئیس جمهوری آمریکا قرار است امروز (چهارشنبه) تصمیم خود را برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و شروع روند انتقال سفارت این کشور از تل آویو به قدس را که کنگره آمریکا در 23 اکتبر 1995 اتخاذ کرده است، اعلام کند. 

دولت های مختلف آمریکا از آن زمان تاکنون از اجرای این مصوبه کنگره امتناع کرده اند اما ترامپ براساس وعده هایش در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا قصد دارد این مصوبه را اجرا کند. 

کاخ سفید تاکنون اجرای این مصوبه را هر شش ماه یکبار به تاخیر انداخته است. 

0% ...

آخرین اخبار

سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های زمین به زمین ارتش+فیلم


نامه ایران به شورای امنیت در پی حمله تجاوزکارانه آمریکا به نیروگاه هسته‌ای دارخوین


واکنش ریاض و ائتلاف سعودی به تحریم دریایی انصارالله علیه بنادر عربستان


صدای انفجار در کویت؛ پایگاه «عریفجان» هدف قرار گرفت


تجاوز جدید ارتش تروریستی آمریکا به ایران


روایت کامل از تجاوز امشب دشمن آمریکایی به خاک ایران


مقام مستعفی دولت ترامپ: ما قادر به شکست نظامی ایران نیستیم


سردار قاآنی: اسرائیل نه تنها مقاومت را متوقف نکرد بلکه مقاومت قوی‌تر از همیشه مسیرخود را ادامه می دهد


حزب‌الله: حماس با وجود ترور رهبرانش، قدرتمند باقی مانده است


گزارش العالم از آخرین حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم