لاوروف:

روسیه مخالف تحریم ایران است

شنبه 9 ارديبهشت 1391
04:41
روسیه مخالف تحریم ایران است وزير امور خارجه روسيه تاکيد کرد که کشورش مخالف اعمال هرگونه تحريم جديدي عليه ايران به علت برنامه هسته اي اين کشور است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، سرگئی لاوروف شب گذشته در سخنانی تلویزیونی تصریح کرد: اعمال تحریم های جدید اتحادیه اروپا در زمینه خرید نفت ایران به خود این اتحادیه زیان خواهد رساند.

وی از این موضع اتحادیه اروپا انتقاد کرد و آن را خارج از حیطه شورای امنیت دانست و گفت که اروپایی ها زیانهای سنگینی را درپی این تصمیم متحمل خواهند شد.

لاوروف گفت: برخی از پالایشگاههای اروپا براساس نوع نفت خام ایران طراحی شده است و اصلاح آن نیازمند سرمایه زیادی خواهد بود که اتحادیه اروپا درحال حاضر قادر به تامین این سرمایه نیست.



0% ...

آخرین اخبار

اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است


۱۲ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در آمریکا


قالیباف: بدون هیچ بهانه‌ای باید به تعهداتی که داده شده عمل شود


بیش از ۲۴ هزار حاجی به میهن بازگشتند


محدودیت ورود اسموتریچ و بن‌گویر به اروپا؛ پیامد افزایش شهرک‌سازی و خشونت شهرک‌نشینان


بقائی: جلسه نهادهای ذی‌ربط برای بررسی متن پیش نویس تفاهم اولیه در حال برگزاری است


امنیت ترکیه از حلب و بیروت آغاز می‌شود... آیا این هشدارها به گامی عملی علیه رژیم صهیونیستی تبدیل خواهد شد؟


نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است