وزیر خارجه انگلیس:

لندن هیچ برنامه‌ای برای انتقال سفارت به بیت المقدس ندارد

پنج‌شنبه 16 آذر 1396
09:48
لندن هیچ برنامه‌ای برای انتقال سفارت به بیت المقدس ندارد وزیر خارجه انگلیس گفت که این کشور هیچ برنامه‌ای برای انتقال سفارت خود به بیت المقدس ندارد.

العالم - اروپا-امریکا- فلسطین اشغالی 
 

بوریس جانسون وزیر خارجه انگلیس گفت لندن هیچ برنامه‌ای برای انتقال سفارت خود از تل‌آویو به بیت‌المقدس ندارد.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، وزیر خارجه انگلیس گفت این کشور با تصمیم آمریکا برای تغییر سفارت مخالف است و قصدی برای انجام اقدام مشابه ندارد.

همچنین جرمی کوربین رهبر اپوزیسیون انگلیس گفت تصمیم ترامپ، تهدیدی بی‌پروا علیه صلح است و دولت انگلیس باید این اقدام خطرناک را محکوم کند. 

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد، واشنگتن بیت‌المقدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت می‌شناسد و سفارت خود را از تل آویو به این شهر منتقل می‌کند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد