کاخ سفید: لغو دیدار معاون ترامپ و "محمود عباس" نتیجه عکس خواهد داشت

جمعه 17 آذر 1396
00:42
کاخ سفید: لغو دیدار معاون ترامپ و یک مقام کاخ سفید تصمیم احتمالی تشکیلات خودگردان فلسطین برای عدم دیدار با معاون رئیس‌جمهور آمریکا را اقدامی "غیرسازنده" برشمرد و اعلام کرد که این اقدام نتایج عکس به دنبال خواهد داشت.

العالم-آمریکا

به گزارش اسکای نیوز، یک مسئول کاخ سفید می‌گوید که هر گونه اقدام از سوی "محمود عباس"، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی برای لغو دیدار با «مایک پنس»، معاون رئیس‌جمهور آمریکا "غیرسازنده" خواهد بود و نتایج عکس را به دنبال خواهد داشت.

مقام مسئول که نخواست نامش فاش شود، پس از آن صحبت کرد که یک مقام فلسطینی گفت که از سفر «مایک پنس» به فلسطین استقبال نمی‌شود و مقام‌های فلسطینی با وی دیدار نخواهند کرد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا چهارشنبه شب پس از اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی گفت مایک پنس برای دیدار با مقام‌های فلسطین و اسرائیلی به منطقه سفر خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

خشم رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توافق میان ایران و آمریکا: ترامپ بازنده است


رویترز از کاهش قیمت نفت پس از توافق میان ایران و آمریکا خبر داد


چراغ سبز چهار کشور اروپایی به رفع تحریم‌های ضد ایرانی


قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند


کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است