نویسنده سعودی خطاب به فلسطینی ها: روابط ما با آمریکا مهمتر است!

جمعه 17 آذر 1396
13:14
نویسنده سعودی خطاب به فلسطینی ها: روابط ما با آمریکا مهمتر است! یک نویسنده سعودی با اشاره به تصمیم اخیر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره قدس، خطاب به فلسطینی ها گفت روابط عربستان با آمریکا مهمتر است.

العالم - عربستان سعودی

محمد ال الشیخ در روزنامه "الجزیره" قلم می زند، در صفحه تویتر خود نوشت: درست است که ما بنابر ملاحظات دینی و قومی از مسأله فلسطین حمایت می کنیم اما وقتی که منافع ما با منافع فلسطینی در تعارض قرار می گیرد انتظار نداشته باشید منافع فلسطین را بر منافع ملی خود ارجحیت دهیم.

وی افزود: روابط ما با آمریکا از هر چیزی مهمتر است و ما منافع خود را فدای شما نمی کنیم.

وی در ادامه گفت: ما هیچگاه کینه توزی شما را آنگاه که در زمان اشغال کویت توسط صدام و حمایت ما از کویت، شعار می دادید (صدام با شیمیایی آنها را بزن)، فراموش نمی کنیم.

این در حالی است که فعالان توییتری سعودی با حمله به آل الشیخ گفتند توییت های او نماینده ملت یا دولت عربستان نیست.

208

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ قاطع ایران به ادعاهای بی‌اساس امارات در آیمو


نمایندگی ایران در وین: ادعای تمایل تهران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل


پیام تقدیر آیت الله اعرافی از مواضع شجاعانه پاپ


دستور وزیر کشور به استانداران مرزی برای بی‌اثرسازی تهدید محاصره دریایی


قطر: حل بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای باشد


لاوروف: روابط بین‌الملل با سخت‌ترین چالش خود روبروست