پس از اقامه نمازجمعه؛

مردم تهران در محکومت انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به بیت‌المقدس تظاهرات کردند

جمعه 17 آذر 1396
13:25
مردم تهران در محکومت انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به بیت‌المقدس تظاهرات کردند نمازگزاران تهرانی در محکومیت اقدام آمریکا و رژیم صهیونیستی در انتقال پایتخت این رژیم از تل‌آویو به بیت‌المقدس راهپیمایی کردند.

العالم _ ایران / سیاسی

عصر امروز و پس از اقامه نمازجمعه، جمعی از نمازگزاران و مردم پایتخت در محکومیت اقدام آمریکا و رژیم صهیونیستی در انتقال پایتخت این رژیم از تل‌آویو به بیت‌المقدس راهپیمایی کردند.

این محکومیت‌ها پس از آن آغاز شد که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد کشورش قدس را به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رسمیت شناخته و سفارت خود را از تل‌آویو به این شهر انتقال می‌دهد.

راهپیمایان تهرانی در حالیکه پلاکاردهایی با مضمون حمایت از فلسطین و تاکید بر راه مقاومت در برابر رژیم اشغالگر قدس در دست دارند، شعار «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» سر می‌دهند.

0% ...

آخرین اخبار

حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران


نماینده مجلس شورای اسلامی: ادامه توافق منوط به پایبندی آمریکا به تعهداتش است


سخنگوی ارتش: آمریکا دچار استیصال و فرسایش درتصمیم‌گیری راهبردی شده است


هاآرتص: نتانیاهو در تاریخ به‌عنوان بدترین نخست‌وزیر اسرائیل ثبت خواهد شد


فهرست خسارات سنگین آمریکا در پی حملات ایران