جزئیات جدید از نقش امارات در کشته شدن علی عبدالله صالح در یمن + عکس

شنبه 18 آذر 1396
19:43
جزئیات جدید از نقش امارات در کشته شدن علی عبدالله صالح در یمن + عکس منابع دیپلماتیک فرانسوی درباره نقش امارات در کشته شدن علی عبدالله صالح فاش کردند که وی قبل از راه‎اندازی جنگ صنعاء، وعده هایی را از امارات دریافت کرده بود که از جمله آن تصدی مجدد سمت ریاست جمهوری یمن پس از شکست انصارالله بود.

العالم _ یمن

 منابع دیپلماتیک فرانسه اعلام کردند که «امارات مسئول کامل حوادث مربوط به علی عبدالله صالح و حامیان وی در صنعاء است.»

پایگاه خبری العهد به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد که «امارات فشارهای زیادی را علیه علی عبدالله صالح برای به راه انداختن جنگ در صنعاء اعمال کرد که در نهایت منجر به کشتن شدن وی و نابودی حامیانش در پایتخت یمن شده است.»

در همین رابطه مشاهده کنید؛ نخستین فیلم از جنازه علی عبدالله صالح (18+)

منابع دیپلماتیک فرانسه در گفت‎وگوی ویژه با العهد تاکید کردند که «محمد بن زاید ولی‌عهد امارات هنگام بحران بازداشت سعد الحریری در عربستان، به سفیر فرانسه در ابوظبی ابلاغ کرده بود که باید فشارها علیه محمد بن سلمان ولی عهد سعودی برای بازگرداندن سعد الحریری به بیروت کاهش یابد، زیرا اوضاع یمن طی ماه آینده به طور کلی در یمن تغییر خواهد؛ به طوری که نفوذ ایران و همپیمانان آن در این کشور کاهش پیدا می‏کند.»

منابع دیپلماتیک فاش کردند که «فشارها علیه خانواده احمد صالح فرزند علی عبدالله صالح که فرماندهی گارد ریاست جمهوری یمن در دوره ریاست جمهوری پدرش را بر عهده داشت و اکنون در امارات به سر می‎برد، افزایش یافت و به همین دلیل، مسئولان ابوظبی قبل از آغاز درگیری‌های صنعاء، خانواده احمد صالح را به مکان نامعلومی منتقل کردند.»

منابع فرانسوی تاکید کردند که «امارات وعده و وعیدهایی را به علی عبدالله صالح درباره پشتیبانی هوایی در جنگ صنعاء داده بودند. صالح در ابتدا با وارد شدن در جنگ پایتخت یمن مخالفت کرده بود، اما پس از وعده و وعیدهای امارات و کمک های نظامی و مالی و همچنین وعده دوباره منصوب شدن وی به عنوان رئیس جمهور به شرط درگیری با انصارالله، از مواضع خود بازگشت.»

منابع دیپلماتیک عنوان کردند که «ولی عهد ابوظبی شخصا از محمد بن سلمان درخواست کرده بود که عبدربه منصورهادی از عرصه سیاسی و رسانه ای دور شود، تا علی عبدالله صالح، نسبت به شرایط راضی شود و از همین روی مسئولان سعودی مانع تحرکات عبدربه منصور هادی رئیس جمهور سابق یمن برای چند روز، شدند و به همین دلیل تا قبل از کشته شدن علی عبدالله صالح از انظار رسانه مخفی مانده بود تا اینکه انصارالله در جنگ صنعاء پیروز شده است.»

در همین رابطه مشاهده کنید؛درخواست عبدالله صالح قبل از کشته شدنش چه بود؟+ فیلم

منابع فرانسوی اعلام کردند که «پس از پایان جنگ و محاصره منزل علی عبدالله صالح، مذاکرات بر سر تسلیم شدن علی عبدالله صالح آغاز شد، اما تاکنون مشخص نشده است که صالح چگونه از صنعاء خارج شده است. شاید صالح به تنهایی فرار کرده است، اما کشته شدن وی در منطقه سنحان نشان می دهد که بین او و انصارالله درباره خروج از صنعاء توافقی صورت نگرفته بود.»

فارس

 

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"