استفاده اعراب از سلاح های تاریخ مصرف گذشته آمریکا

سه شنبه 12 ارديبهشت 1391
13:32
استفاده اعراب از سلاح های تاریخ مصرف گذشته آمریکا يك كارشناس امور راهبردي و نظامي لبناني ، نيروهاي سپر جزيره و ارتش هاي كشورهاي شوراي همكاري خليج فارس را معمولي و ضعيف توصيف كرد و سلاح هاي آن ها را سلاح هاي تاريخ مصرف گذشته آمريكايي دانست.

سرهنگ " عباس نصر الله " روز سه شنبه در گفت و گو با شبكه خبري العالم درباره رزمايش سپر جزيره كه قرار است در امارات برگزار شود ، اظهار داشت : نيروهاي سپر جزيره نه براي ايران و نه براي هيچ كشور ديگري تهديد به شمار نمي روند، زيرا اين نيروها هيچ گاه در عرصه منطقه اي كارامد نبوده اند، بنابراين رزمايش اين نيروها از یک تمرين فراتر نمي رود.

وي درباره جزایر سه گانه ایران در خلیج فارس گفت: این جزاير پيش از تاسيس و شكل گيري كشور امارات ، تحت سلطه و حاكميت ايران بوده اند و اختلاف تراشي بر سر مالكيت آن خدشه اي به ايراني بودن اين جزاير وارد نمي كند .. به اين ترتيب سفر احمدي نژاد به اين جزاير را نبايد به مثابه اقدام ايران در به چالش كشيدن امارات تلقي كرد.

عباس نصرالله در ادامه تاكيد كرد: شكي نيست كه كشمكش كشورهاي عربي با ايران فقط به نفع رژيم اسراييل و آمريكا است. از نظر ما موضع متخاصم برخي از كشورها ضد ايران به نفع اسراييل است، زيرا رژيمي كه ايران را تهديد مي كند اسراييل است بنابراين دشمنی برخی كشورهاي عربي با ايران به معنای ائتلاف آنها با اسرائیل است.

سرهنگ عباس نصر الله گفت : كشورهاي عربي دست از فلسطين و مساله فلسطين كشيده اند و اكنون در راستاي تلاش آمريكا و اسراييل براي تبديل ايران به عنوان دشمني براي اين كشورها تلاش مي كنند.

وی افزود: آمريكا از چنين مواضعي پشتيباني مي كند زيرا حداقل كاركردي كه اين مساله دارد آن است كه اسراييل نزد كشورهاي عرب مقبوليت مي يابد، و به اين ترتيب مساله فلسطين به تاریخ مي پيوندند ، اين در حالي است كه مساله فلسطين مساله اي محوري براي اعراب و مسلمانان است.

Ma.20:43.30

26



0% ...

آخرین اخبار

تجدید میثاق ارتش با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی


وزیرخارجه پاکستان: هدف ما نه تمدید آتش‌بس بلکه توقف جنگ است


پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد


پاسخ عملی نیروی دریایی سپاه به بدعهدی آمریکا


گزارش خبرنگار العالم از رژه نظامی دختران ایرانی در تهران


ارتش قوی‌تر از همیشه با تهدیدهای منطقه‌ای مقابله می‌کند


گردان های سید الشهدای عراق: آتش‌بس لبنان، تسلیم شدن در برابر شروط ایران است


عراقچی: اقتدار امروز ایران وامدار مجاهدت‌ نیروهای مسلح جان‌برکف است


طرح دو فوریتی ثبت «روز ملی تنگه هرمز» در مجلس کلید خورد