سلطه آمریکا بر دولت موقت یمن

سه شنبه 12 ارديبهشت 1391
18:10
سلطه آمریکا بر دولت موقت یمن العالم، قاهره - عضو مؤسس مركز دانشجويان آزاده يمن هدف از ماموريت جمال بن عمر فرستاده سازمان ملل به يمن را تکميل طرح رياض و نشان دهنده سلطه آمريکا در يمن و ناتواني دولت موقت در اين کشور دانست.

"محمد سقاف الكاف" روز سه شنبه در مصاحبه با شبكه العالم گفت: انقلاب مردم يمن با هدف سرنگوني رژيم عبدالله صالح و كناره گيري همه شخصيت هاي آن شروع شد، و تا سرنگوني كامل این رژیم و تحقق حاكميت كامل مردم ادامه دارد.

سقاف الکاف اظهار داشت: نقشه فعلی در یمن تغيير مهره ها و شخصيت ها و كنار گذاشتن افراد و مزدوران علي عبدالله صالح و حزب كنگره ملي از قدرت، و روي كار آوردن اعضاي حزب اصلاح و احزاب ديدار مشترك است.

سقاف الكاف، مصونيت اعطا شده به عبدالله صالح بر اساس طرح شوراي همكاري را ظلمي درحق مردم يمن دانست و گفت، عاملان جنايات عليه مردم يمن و تخريب شهرها و روستاها و اقتصاد این کشور، بايد هرچه سريعتر در دادگاه محاكمه شوند.

وي درباره مهلت دو روزه "جمال بن عمر" فرستاده سازمان ملل به يمن به نزديكان علی عبدالله صالح از جمله فرماندهان ارشد نظامي براي ترك سمت هاي خود و هشدار به آنان درباره روبرو شدن با مجازات هاي گروهي و فردي از سوي شوراي امنيت درصورت تسليم نشدن دربرابر اين خواسته، گفت: اين ها توافق ها و قراردادهايي است كه پشت پرده منعقد مي شود.

سقاف الكاف اظهار داشت: اين توافق ها در راستاي اجراي طرح شوراي همكاري خليج فارس منعقد مي شود و نشان دهنده ميزان سلطه آمريكا بر تصميم گيري ها در يمن است؛ زیرا عبدربه منصور هادي رئيس جمهوري يمن شخصا قادر به تصميم گيري نيست و تصميمات خود را با كمك جمال بن عمر فرستاده سازمان ملل به يمن اتخاذ مي كند.

 

01/05 - 15:47



0% ...

آخرین اخبار

شوک انرژی حاصل از جنگ علیه ایران، بزرگ ترین اقتصاد اروپا را با خطر رکود مواجه کرد


سرنگونی ۳۲۶ پهپاد اوکراینی بر فراز مواضع روسیه/ زاپاروژیا بار دیگر هدف قرار گرفت


پزشکیان: دشمن قادر نخواهد بود با تهدیدها ایران را تسلیم کند


لزوم توقف بررسی مسئله هسته‌ای ایران به علت خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱


شوک به میزبان افتتاحیه جام جهانی؛ راه منتهی به ورزشگاه آزتکا بسته شد


رهبر انقلاب اعضای جدید هیئت‌مدیره مرکز خدمات‌حوزه‌های علمیه را منصوب‌کردند


بازتاب گسترده پاسخ ایران به تجاوز دوباره آمریکا در رسانه های غربی


رسانه آمریکایی: ایران نشان داده آمریکا کنترل کامل میدان نبرد را در اختیار ندارد


نشان ملی «پارسی‌جان» به سخنگوی وزارت امور خارجه اهدا شد


نظامیان صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری حمله کردند