مقتدا صدر خواستار محاکمه هیات بحرینی بازدید کننده از سرزمین های اشغالی شد

سه شنبه 21 آذر 1396
02:59
مقتدا صدر خواستار محاکمه هیات بحرینی بازدید کننده از سرزمین های اشغالی شد مقتدا صدر رهبر جریان صدر عراق خواستار محاکمه اعضای یک هیات بحرینی شد که همزمان با تصمیم ترامپ برای انتقال سفارت آمریکا به بیت المقدس، وارد سرزمین های اشغالی شده و با صهیونیست ها دیدار کردند.

به گزارش خبرنگار شبکه العالم صدر در پاسخ به سوال یک طلبه حوزه علمیه اعضای این هیات و مقام های مافوق آنان در بحرین را مستحق لعنت الهی دانست و بر لزوم محاکمه آنان تاکید کرد.

رسانه های صهیونیستی شامگاه شنبه گذشته از ورود هیاتی از بحرین به سرزمین های اشغالی برای انجام سفری چهار روزه خبر دادند.

این هیات متشکل از 24 نفر عضو انجمنی موسوم به «هذه هی بحرین»/«این بحرین است»، در سفری علنی وارد سرزمین های اشغالی شدند.

شبکه 12 تلویزیون رژیم اشغالگر قدس گزارش کرد که این سفر بیانگر پیام صلح و تسامح میان ادیان مختلف است که پیش تر از سوی شاه حمد بن عیسی آل خلیفه اعلام شده بود.

شبکه صهیونیستی همچنین در گزارش خود آورده است، شاه حمد شکستن تحریم اسرائیل را انتخاب کرد.

شاه بحرین پیش تر خواستار برداشتن تحریم کشورهای عربی علیه رژیم صهیونیستی شده بود.

در حالی رسانه های صهیونیستی از سفر هیات بحرینی به سرزمین های اشغالی خبر می دهد که جهان شاهد اعتراض به تصمیم دونالد ترامپ در به رسمیت شناختن قدس اشغالی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی است.

مردم بسیاری از کشورهای جهان طی سه روز گذشته با برپایی تظاهرات به تصمیم رئیس جمهوری آمریکا اعتراض کردند.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا چهارشنبه گذشته تصمیم خود برای به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و شروع روند انتقال سفارت این کشور به این شهر را اعلام کرد.

0% ...

آخرین اخبار

تفاهم ایران و پاکستان برای تسریع تجارت و مقابله با تهدید‌ها


حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن


حقوقدان عرب: تسهیل کنندگان حمله به مدرسه میناب شریک جرم هستند


خشم صهیونیست‌ها از جشن قهرمانی اسپانیا


دخالت و فشارهای فزاینده واشنگتن در تکمیل کابینه عراق


وزیر کشور: اتصال ریلی ایران و پاکستان یک تحول راهبردی در منطقه خواهد بود


وداع با پاره های تن میناب


مدرسه میناب؛ نماد جنگ‌های مدرن جنایت‌کارانه و نقض حقوق کودکان +فیلم


انصارالله: ترامپ قدرت بازکردن تنگه هرمز یا محافظت از عربستان را ندارد


سرلشکر حاتمی: با ارتش‌های سران کفر می‌جنگیم/ به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم