حاجی‌زاده: امریکا و رژیم صهیونیستی پشت سر گروه های تکفیری منطقه بودند/ در داخل موشک‌ می‌سازیم ولی «واگن قطار» وارد می‌کنیم

جمعه 24 آذر 1396
11:48
حاجی‌زاده: امریکا و رژیم صهیونیستی پشت سر گروه های تکفیری منطقه بودند/ در داخل موشک‌ می‌سازیم ولی «واگن قطار» وارد می‌کنیم سخنرانی فرمانده نیروی هوافضای سپاه و آغاز به کار «اندیشکده اقلیم و آمایش» بسیج اساتید کشور از مهم ترین اتفاقات اجلاس بزرگ بسیج اساتید کشور بود.

العالم - ایران / سیاسی

اجلاس بزرگ بسیج اساتید کشور با حضور سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه، سیدمحمد حسینی رئیس کانون دانشگاهیان ایران اسلامی و وزیر اسبق ارشاد و جمعی از شخصیت‌های کشوری، لشکری و صدها نفر از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های تهران در تالار ابوریحان دانشگاه شهیدبهشتی برگزار شد.

سردار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه در این مراسم طی سخنانی ضمن تبریک پیروزی‌های بزرگ اسلام و جبهه مقاومت و ازهم پاشیدگی جبهه تکفیری‌ها در منطقه اظهار داشت: مردم ما هنوز متوجه عمق خطر این گروه نشده اند زیرا جبهه جنگ از کشور ما فاصله دارد و طبعا متوجه اهمیت فروپاشی آن هم نشده‌اند.

حاجی زاده با بیان اینکه مثلث غربی، عربی و عبری این جبهه تکفیری را ایجاد و از آن حمایت کردند، تصریح کرد: امریکا و رژیم صهیونیستی پشت سر این فتنه بودند و اگر به سوابق گفته ها و خروجی مراکز مطالعاتی صهیونیست‌ها و کشورهای غربی نگاه کنیم، می بینیم که طرح تشکیل گروه های تکفیری توسط اندیشکده های اسراییلی و امریکایی طراحی شده بود، زیرا آنها توان غلبه بر ایران را ندارند.

وی ادامه داد: اندیشکده‌های غربی از ابتدا طراحی کردند که قدرت و توان منطقه را علیه مسلمانان به کار بگیرند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از تفکر برخی افراد در داخل و عدم اعتماد آنها به توان داخلی افزود: برخی مسئولان که به دندانپزشک و پزشک داخلی هم اعتماد ندارند، چطور می‌خواهند به توان تولید داخل اعتماد کنند؟

حاجی‌زاده گفت: در نتیجه همین تفکر است که به واردات خارجی نیازمند می شویم و دشمن نیز برای پیاده سازی تحریم از داخل کشور کمک می‌گیرد.

وی ادامه داد: امروز می بینیم که موشک و قطعات هواپیما در داخل تولید شده، اما واگن قطار و سنگ پا از خارج وارد می‌شود.

در پایان سخنان سردار حاجی‌زاده، تعدادی از دانشجویان فلسطینی و کشورهای مقاومت با اهدای تابلوی منقش به عبارت «القدس لنا» از فرمانده نیروی هوافضای سپاه تقدیر کردند.

0% ...

آخرین اخبار

سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی


با حکم قالیباف، بقایی سخنگوی هیئت مذاکره‌کننده شد


وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی کشور از ۵۰۰۰ مگاوات عبور کرد


بقائی: حملات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، «تجاوز نظامی غیرقانونی و مجرمانه» بود