بی‌توجهی سفیر کره‌شمالی به درخواست آمریکا

شنبه 25 آذر 1396
03:42
بی‌توجهی سفیر کره‌شمالی به درخواست آمریکا سفیر کره شمالی در سازمان ملل گفت، پیونگ‌یانگ تا زمانی که به منافعش تجاوز نشده باشد، تهدیدی متوجه هیچ کشوری نمی کند.

العالم - آسیا

جا سانگ نام، سفیر کره شمالی در سازمان ملل روز جمعه ضمن نادیده گرفتن درخواست آمریکا برای توقف آزمایش هسته ای به منظور فراهم کردن زمینه برای گفتگو با پیونگ یانگ درباره برنامه هسته ای این کشور گفت کره شمالی مادامی که به منافعش تجاوز نشده است تهدیدی متوجه هیچ کشوری نمی کند.

رکس تیلرسون وزیر خارجه آمریکا پیشتر در یک نشست شورای امنیت درباره برنامه هسته ای و موشک بالستیک کره شمالی گفته بود: "توقف پایدار رفتار تهدید آمیز کره شمالی" پیش از اجرای گفتگو میان آمریکا و کره شمالی لازم است.

سفیر کره شمالی در سازمان ملل در سخنرانی خود هیچ اشاره ای به درخواست تیلرسون برای این توقف نکرد و آن را "اقدام توام با استیصال آمریکا" نامید که "به خاطر قدرت باورنکردنی جمهوری کره که با موفقیت به آرمان بزرگ و تاریخی تکمیل نیروی هسته این کشور وحشت کرده است".

0% ...

آخرین اخبار

واکنش چین به تهدیدات ترامپ درباره محاصره تنگه هرمز


کارلسون: جنگ آمریکا با ایران بردگی ترامپ برای اسرائیل است


موگرینی: برجام حاصل ۱۲ سال کار فنی بود، نه ۲۱ ساعت!


بررسی تحولات منطقه و مذاکرات ایران-آمریکا محور سفر آتی شهباز شریف به عربستان


ق️رارگاه خاتم: امنیت بنادر خلیج فارس و دریای عمان یا برای همه است یا برای هیچکس


آغاز فعالیت رسمی کریدور ترانزیتی پاکستان و ایران


حمله نتانیاهو به رسانه‌های اسرائیلی به‌دلیل بایکوت سخنرانی او درباره جنگ


بزرگداشت اربعین رهبر انقلاب در اندونزی؛ همبستگی با ایران در آیین «حلال‌به‌حلال»


خسارات زیست محیطی جنگ تحمیلی سوم اعلام شد/ انتشار بیش از ۵۳ هزار تن دی‌اکسیدکربن


افت بازارهای آسیا همزمان با جهش قیمت نفت در پی طرح ادعایی محاصره تنگه هرمز