چین به راهبرد امنیت ملی ترامپ واکنش نشان داد

سه شنبه 28 آذر 1396
12:09
چین به راهبرد امنیت ملی ترامپ واکنش نشان داد بعد از آن که رئیس‌جمهور آمریکا در راهبرد امنیت ملی این کشور چین را رقیب نامید، پکن خواستار همکاری میان ۲ کشور برای نتیجه برد-برد شد.

العالم ـ آسیا

بعد از آنکه دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا چین را رقیب کشورش نامید، پکن خواستار همکاری میان دو کشور شد.

به نوشته خبرگزاری رویترز، ترامپ در راهبرد امنیتی ملی این کشور، چین را رقیب آمریکا نامید و در واکنش به آن چین از آمریکا خواست برای نتیجه برد-برد برای هر دو طرف، پکن و واشنگتن همکاری کنند.

به گزارش فارس، چین امیدوار است آمریکا تفکر بازی حاصل جمع صفر را کنار گذاشته و با احترام به تفاوت‌ها به دنبال زمینه سازی مشترک باشد.

سفارت چین در آمریکا گفت، ضمن احترام متقابل، چین خواستار زیستن مسالمت‌آمیز با دیگر کشورها شامل آمریکا است و واشنگتن باید توسعه پکن را بپذیرد.

0% ...

آخرین اخبار

هشدار تهران نسبت به راهبرد امنیت عاریتی/بقائی: ایران خصومتی باکشورهای جنوب خلیج فارس ندارد


مخبر: تنگه هرمز جز با اراده ملت ایران باز نخواهد شد


هشدار جدید ایران به شرکت‌های بین‌المللی بیمه دریانوردی


پاکستان: مذاکرات میان ایران و آمریکا پیشرفت بزرگی داشته است


معاون رئیس‌جمهور: با مشارکت مردم از این برهه تاریخی عبور می‌کنیم


وزیران خارجه ترکیه و عربستان روز چهارشنبه در آنکارا دیدار می کنند


گرامیداشت چهلمین روز شهادت وزیر اطلاعات برگزار شد


افشای جزئیات نفوذ حنظله به موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل


عراقچی امروز به پکن می‌رود


دستگیری عامل انتشار اطلاعات ایست‌های بازرسی تهران