پرسپولیس در آستانه کسر امتیاز و سقوط به دسته پایین‌تر قرار گرفت

چهارشنبه 29 آذر 1396
17:04
پرسپولیس در آستانه کسر امتیاز و سقوط به دسته پایین‌تر قرار گرفت باشگاه پرسپولیس به دلیل شکایت 2 بازیکن سابقش در آستانه کسر امتیاز و سقوط به دسته پایین‌تر قرار گرفت.

العالم _ ایران / ورزشی

روزبه وثوق احمدی رئیس کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال ایران در خصوص رای صادر شده از سوی فیفا بر علیه باشگاه نفت تهران گفت: به دلیل شکایت ایگور پراهیچ بازیکن سابق تیم نفت، این باشگاه به پرداخت مبلغ 96 هزار 170 هزار دلار به این بازیکن محکوم شده است. همچنین ۵ درصد بابت خسارت سالیانه باید از سوی این باشگاه پرداخت شود. از طرف دیگر ۱۵ هزار فرانک سوئیس هم به عنوان جریمه بابت دیرکرد باید به فیفا از سوی این باشگاه پرداخت شود.

وی ادامه داد: باشگاه پرسپولیس هم با ۲ پرونده روبرو شده است. این باشگاه باید تا ۱۹ ژانویه مبلغ بدهی لوکا ماریچ بازیکن سابق باشگاهش را بپردازد و اگر تا تاریخ اعلام شده این پول داده نشود آن وقت پرونده این بازیکن به کمیته انضباطی فیفا خواهد رفت تا جرایم دیگر لحاظ شود. 

وثوق احمدی خاطرنشان کرد: در پرونده شکایت فرناندو گابریل هم باشگاه پرسپولیس به دلیل عدم اجرای رای قبلی به مبلغ ۱۰ هزار فرانکو سوئیس محکوم شده است. آنها در صورتی که ظرف ۳۰ روز پول گابریل را ندهند ۶ امتیاز به صورت اتوماتیک وار از باشگاه پرسپولیس کسر خواهد شد. اگر خدای نکرده ۶ امتیاز کسر شد و باز هم پولی پرداخت نشود آن زمان احتمال سقوط پرسپولیس به دسته پایین‌تر هم وجود خواهد داشت. همچنین این باشگاه مبلغ ۲ هزار فرانکو سوئیس هم بابت هزینه رسیدگی به این شکایت باید بپردازد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

موضع قاطع ایران تشدید تجاوزگری رژیم صهیونیستی به بیروت را متوقف کرد


قیمت نفت در واکنش به تحولات در خلیج فارس، دوباره افزایش یافت


سیاستمدار عراقی: انحلال یا ادغام حشدالشعبی خدمت به آمریکا و اسرائیل است


سپاه: مرکز ناوگان پنجم دریایی آمریکا مورد تهاجم موشکی و پهپادی نیروی هوافضا قرار گرفت+فیلم


ویدئوگرافیک | پیروزی قاطع ایران؛ عقب‌نشینی آمریکا و رژیم صهیونیستی از حمله به ضاحیه و بیروت


 گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و مصر


واقعیت رابطه آمریکا با اسرائیل


محور مقاومت، درهم شکننده اسرائیل


بانک‌ها بر کنترل نقدینگی و تأمین مالی تولید متمرکز شوند


نفس‌های آخر اورژانس غزه؛ 300 شهید و تخریب 80 درصدی ناوگان آمبولانس