رئیس جمهوری پرو در سمت خود ابقاء شد

جمعه 1 دی 1396
10:49
رئیس جمهوری پرو در سمت خود ابقاء شد تلاش مخالفان در پرو برای عزل رئیس جمهوری ناکام ماند.

العالم - آمریکا

مخالفان در پرو تلاش می کردند که پدرو پابلو کوچیسنکی رئیس جمهوری این کشور را به اتهام فساد مالی برکنار کنند و با همین هدف در پارلمان رأی گیری کردند ولی تعداد موافقان عزل رئیس جمهوری به حد نصاب نرسید.  

عزل رئیس جمهوری در پرو مستلزم موافقت 87 نمایندۀ پارلمان است که پدرو با اختلاف 8 رأی توانست از دست مخالفان نجات یابد و همچنان بر مسند قدرت بنشیند.  

پدرو پیش از رأی گیری پارلمان از نمایندگان خواسته بود که از پرداختن به مساله فساد مالی رئیس جمهوری دست بردارند و برای دفاع از دمکراسی با " کودتای" حزب راست مخالف " نیروی مردمی" مبارزه کنند.

حزب نیروی مردمی اکثریت کرسی های پارلمان را در دست دارد و اعلام می کند که پدروی 79 ساله به علت فساد مالی صلاحیت کرسی ریاست جمهوری را ندارد .

پدرو متهم به دریافت رشوه از شرکت ساختمان سازی " اودِبرِخت" است شرکتی که اذعان می کند 800 میلیون دلار به شخصیت های سیاسی چند کشور آمریکای لاتین برای امضای قراردادهای سودآور پرداخت کرده است . 

پدرو در پارلمان

214

0% ...

آخرین اخبار

امارت از هدف قرارگرفتن یک کشتی این کشور در تنگه هرمز خبر داد


فرمانده سپاه هرمزگان: اقتدار در خلیج‌ فارس، ثمره ایمان و ایستادگی ملت ایران است


پزشکیان: مصلحتی بالاتر از وحدت و انسجام نیست/ تاکید بر نقش خبرنگاران در ایجاد فضای همدلی


انتخابات سودان جنوبی در کانون توجه شورای امنیت/ نگرانی از تشدید ناامنی


مسرور بارزانی: نمی خواهیم طرفی در درگیری‌های منطقه باشیم/روابطی با اسرائیل نداریم


حمله پهپادی به یک پالایشگاه راهبردی در لیبی


حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی و تبدیل ایران به قدرت منطقه ای با توانایی بازدارندگی موثر


هشدار شدید گرینلند علیه فعالیت شرکت نفتی وابسته به ترامپ


پایان عملیات پروازی اربعین ۱۴۰۵ «هما» با جابه‌جایی بیش از ۳۱ هزار زائر


وزارت امور خارجه: حمله به کنسولگری ایران در مزار شریف نقض فاحش حقوق دیپلماتیک ـ کنسولی بود


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید