توهّم شبکه سعودی درباره حمله "اسرائیل" به دمشق

شنبه 2 دی 1396
06:15
توهّم شبکه سعودی درباره حمله خبر شبکه سعودی درباره حمله هوایی جنگنده های صهیونیستی به مناطق اطراف دمشق تکذیب شد.

العالم - عربستان

شبکه سعودی الحدث (وابسته به العربیه) ساعتی پیش در خبری فوری مدعی شد جنگنده های رژیم صهیونیستی به مواضع دولت و ارتش سوریه در مناطق اطراف دمشق حمله کرده اند.

این شبکه سعودی به نقل از "منابع نزدیک به معارضان سوری" ادعا کرد در این حملات ده ها نیروی دولتی سوریه کشته شده اند. الحدث ساعتی بعد توئیت‌هایش درباره این حمله خیالی را حذف کرد.

در پی انتشار این خبر، یک مقام آگاه به خبرنگار خبرگزاری صداوسیما در دمشق گفت: تاکنون گزارشی از تجاوز هوایی و نظامی صهیونیست ها به دمشق و حومه آن دریافت نشده است.

وی با تاکید بر هوشیاری دفاعی ارتش سوریه گفت: با این حال بررسی های سیاسی نشان می دهد سال های گذشته رژیم صهیونیستی قبل از هرگونه تجاوز به کشورهای دیگر با کمک رسانه های وابسته به خود نوعی عملیات روانی را برای تضعیف روحیه دفاعی جبهه مقابل به کار گرفته است.

این مقام آگاه افزود: ارتش و نیروهای مردمی سوریه پس از پیروزی بر تروریست های وهابی صهیونیستی داعش، برای دفاع از کشور خود در بهترین حالت آمادگی به سر می برند.

0% ...

آخرین اخبار

انهدام چهار هسته‌ عملیاتی گروهک‌ تروریستی-تکفیری در جنوب شرق کشور


لوموند: شهرک‌سازی، موتور خشونت در کرانه باختری


ریاست جمهوری عراق حمله به حشد الشعبی را محکوم کرد


تلگراف فاش کرد: هزینه جنگ آمریکا علیه ایران، ۴ برابر آمار پنتاگون


آغاز بازگشت زائران اربعین حسینی (ع)


بازار طلا در ایستگاه انتظار؛ چشم‌دوختن سرمایه‌گذاران به تصمیمات فدرال رزرو


افزایش ۱۰۰ درصدی ظرفیت شبکه ارتباطات برای زائران اربعین


ورود زیست‌فناوری دریایی ایران به عرصه مقابله با جلبک‌های سمی


السودانی: تجاوز آمریکا و عربستان نقض حاکمیت عراق است/ حق دفاع برای ما محفوظ است


حمله اوکراین به کشتی ایرانی مصداق واقعی اقدام تروریستی بود