بازداشت یک مظنون داعشی در سانفرانسیسکو

شنبه 2 دی 1396
10:07
بازداشت یک مظنون داعشی در سانفرانسیسکو پلیس فدرال آمریکا یک هوادار گروه تروریستی داعش را که برای حمله تروریستی در روز کریسمس در شهر سانفرانسیسکو برنامه‌ریزی کرده بود، بازداشت کرد.

العالم ـ آمریکا

به گزارش «روسیاالیوم»، شبکه تلویزیونی «ان‌بی‌سی» آمریکا اعلام کرد، پلیس فدرال (اف‌بی‌آی) یک مظنون به اتهام تلاش برای حمله تروریستی در روز کریسمس در شهر سانفرانسیسکو را بازداشت کرده است. گفته می‌‌شود وی تحت تاثیر ایدئولوژی گروه تروریستی داعش است.

به گزارش تسنیم، طبق گزارش ان‌بی‌سی، این فرد بازداشت‌شده، یک سرباز سابق نیروی تفنگداران دریایی آمریکا و 39 ساله است. او متهم است که «کمک‌های مالی و دیگر موارد» را در اختیار داعش قرار داده و همچنین به تروریست‌ها اطلاعاتی درباره بیشتر اماکن پرجمعیت در شهر سانفرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا داده است.

تلویزیون ان‌بی‌سی خاطرنشان کرد که این متهم پیام‌هایی در حمایت از تروریسم در شبکه‌های اجتماعی منتشر کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: تحقق عدالت آموزشی در گرو توجه به جایگاه معلمان است/ تجلیل از استقامت جامعه فرهنگی


روزنامه اسرائیلی: منطقه شاهد موفقیت پهپادی حزب‌الله است


پیش‌بینی معامله‌گران بازار: بهای نفت احتمالا به حدود ۱۲۷ دلار برسد


جنگ ایران زیر ذره‌بین کنگره؛ دموکرات‌ها هگست را زیر سوال بردند


۶۱ درصد آمریکایی‌ها حمله به ایران را اشتباه می‌دانند


چگونه جنگ ایران، معادلات استراتژیک عربستان را تغییر داده است


تحرکات جنگنده‌های اسرائیلی و آمریکایی بر فراز استان الانبار


شهادت ۲۳ لبنانی در ۴۱ حمله رژیم اسرائیل طی روز جمعه


کوبا اقدامات قهری جدید آمریکا علیه این کشور را محکوم کرد


ترامپ: نیروهای آمریکایی مانند دزدان دریایی نفتکش ها را توقیف می کنند