آیا ترکیه و روسیه قرارداد اس ۴۰۰ امضا کردند؟

جمعه 8 دی 1396
15:23
آیا ترکیه و روسیه قرارداد اس ۴۰۰ امضا کردند؟ یک شبکه تلویزیونی ترکیه از امضای قرارداد مربوط به فروش سامانه‌های دفاع موشکی اس ۴۰۰ روسیه به ترکیه خبر داده است.

به نقل از رویترز، شبکه سی ان ان ترک و سایر رسانه های خبری ترکیه امروز جمعه اعلام کردند که ترکیه و روسیه قرارداد نهایی مربوط به عرضه سامانه های دفاع موشکی اس 400 را امضا کرده اند.

ارزش این قرارداد 2.5 میلیارد دلار برآورد شده است. قرارداد اس 400 نگرانی های زیادی را در بین کشورهای غربی ایجاد کرده است. ترکیه عضو ناتو است و این سازمان نظامی اعلام کرده است که سامانه های اس 400 قابلیت انطباق با ساختار نظامی ناتو را ندارد.

سرگئی چمیزوف رئیس شرکت روس تک روسیه پیش از این اعلام کرد که مسکو بیش از نیمی از هزینه خرید سامانه‌های دفاع ضدهوایی اس 400 را به طرف ترکیه‌ای وام خواهد داد.

به گفته چمیزوف، ارسال نخستین محموله از این نوع سامانه موشکی به ترکیه در ماه مارس سال 2020 آغاز خواهد شد.

اس 400 روسی پیشرفته ترین سامانه ضد هوایی و موشکی بلندبرد است و می تواند 3 نوع موشک را حمل کند که قابلیت نابود کردن اهداف مختلف از جمله موشک های بالستیک و کروز را دارد. این سامانه قابلیت رهگیری و هدف قراردادن 300 هدف را به طور همزمان دارد و برد این سامانه بیش از 27 کیلومتر اعلام شده است.

تسنیم 

0% ...

آخرین اخبار

هشدار عراقچی: نفوذ اسرائیل در آمریکا به‌زودی فاش می‌شود


تحلیل کارشناس نظامی یمنی از تقابل ایران و آمریکا: حملات فعلی تهران مقدمه نابینا کردن دشمن است


فریاد خونخواهی ‌رهبر شهید در حرم مطهر رضوی طنین‌انداز شد


سپاه: رادار برد بلند و سوخت‌رسان‌های راهبردی آمریکا منهدم شدند


حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه


واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به حملات به جنوب کشور