دبير كل كميته آزادي ها در اتحاديه وكلاي مصر:

حمله به العالم با هدف ارعاب رسانه های مستقل

يکشنبه 24 ارديبهشت 1391
17:12
حمله به العالم با هدف ارعاب رسانه های مستقل دبير كل كميته آزادي ها در کانون وكلاي مصر حمله نيروهاي امنيتي شوراي نظامي را به دفتر شبكه العالم در قاهره محكوم كرد و گفت هدف از اين حمله ارعاب رسانه هاي مستقل و بي طرف در آستانه انتخابت رياست جمهوري مصر است.

«جمال تاج الدین» روز یکشنبه در گفتگو با شبکه خبری العالم در واکنش به حمله نیروهای امنیتی مصری به دفتر شبکه العالم در قاهره، گفت: شورای نظامی‌‌ همان شیوه‌های رژیم حسنی مبارک را بر ضد رسانه‌ها به کار می‌گیرد و از اعمال فشار، ایجاد خفقان، تلاش برای جلوگیری از انتقال اطلاعات با شفافیت کامل به شهروندان و جلوگیری از دانستن که حق همه شهروندان است، استفاده می‌کند.
دبیر کل کمیته آزادی‌ها در کانون وکلای مصر حمله نیروهای امنیتی به مقر رسانه‌ها را بدون اطلاع و هشدار قبلی محکوم و از اقدام شورای نظامی مصر بر ضد شبکه العالم، که سال‌ها در مصر فعالیت کرده است، اظهار شگفتی کرد.
تاج الدین اقدام شورای نظامی را در حمله به دفتر العالم در قاهره تنها چند روز پیش از انتخابات ریاست جمهوری محکوم کرد و افزود: همه شرافتمندان باید قدرتمندانه و متناسب با این جنایت با این اقدام برخورد کنند. این جنایت به معنی محدود کردن آزادی‌های رسانه‌ای و تلاش برای ارعاب همه شبکه‌های ماهواره‌ای است که با بی‌طرفی و شفافیت فعالیت می‌کنند.
وی در خصوص قصد مدیر دفتر شبکه العالم برای اعتصاب غذا، گفت: بدون شک آقای احمد السیوفی کاملا حق دارد که مخالفت خود را با این شیوه زننده در بستن دفتر شبکه اعلام کند.
تاج الدین پیش بینی کرد روزنامه نگاران یک صدا در برابر اقدامات تحریک آمیز شورای نظامی بایستند.
۰۵/۱۳-۱۸: ۰۸


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: پیروزی نهایی از آن حزب‌الله است


عزیزی: رئیس جمهور آمریکا راهی جز لفاظی ندارد


قالیباف در‌ واکنش به تهدیدات اخیر: ایرانی متفاوت خواهید دید


تجدید بیعت هزاران لبنانی با محور مقاومت؛ از تهران تا غزه و بیروت


وزیر دفاع انگلیس استعفا کرد


سخنگوی وزارت دفاع: ایران در برابر هیچ فشاری عقب‌نشینی نمی‌کند


سرگردانی صهیونیست‌ها در دوگانه «رویارویی با ایران» و «فرسایش جنگ‌های بی‌پایان»


رئیس جمهور: دولت با همه توان از تولیدکنندگان عرصه‌کشاورزی حمایت میکند


نیرو‌های مسح ایران در برابر هر تجاوزی شجاعانه خواهند ایستاد


افزایش ظرفیت پرتو دهی به محصولات کشاورزی


پربیننده ترین خبرها

ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


صدای انفجارهای جدیدی در شهر جاسک در جنوب ایران شنیده شد


گزارش‌ها حاکی از حمله به پایگاه نظامی آمریکا در منطقه جهرا در کویت است


سپاه پاسداران: ۲۱ هدف در پایگاه‌های هوایی و دریایی آمریکا در منطقه مورد اصابت قرار گرفت.


‌ ۴ هدف مهم در پایگاه هوایی و مرکز فرماندهی کنترل ارتش کودک‌کش آمریکا در الازرق اردن هدف قرار گرفتند


حمله موشکی رزمندگان هوافضای سپاه به ۴ هدف نظامی آمریکا در اردن


موج جدید انفجارها در کویت