شهادت اولین فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها در سال ۲۰۱۸

چهارشنبه 13 دی 1396
17:15
شهادت اولین فلسطینی به ضرب گلوله صهیونیست‌ها در سال ۲۰۱۸ نظامیان صهیونیست یک جوان فلسطینی را به ضرب گلوله به شهادت رساندند و بدین ترتیب شمار شهدای فلسطین از لحظه تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا درباره قدس به ۱۷ تن رسید.

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که یک جوان فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در روستای دیرنظام در شمال رام‌الله به شهادت رسید.

نظامیان صهیونیست امروز چهارشنبه به روستای دیرنظام یورش برده و اقدام به تیراندازی به سمت جوانان فلسطینی کردند.

با شهادت این جوان فلسطینی شمار شهدای فلسطین از زمان اعلام تصمیم دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در به‌رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت فلسطین تاکنون، به 17 تن رسید.

شهرهای فلسطین از حدود یک ماه قبل صحنه تظاهرات گسترده علیه اقدام دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و دستور وی برای انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس است.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی ارتش: مسیر تقویت قدرت دفاعی و بازدارندگی را با جدیت دنبال می‌کنیم


گزارش خبری شبکه العالم از خشم و انتقاد گسترده در تل آویو پس از توافق ایران و آمریکا + فیلم


عراقچی: وزارت خارجه آماده همکاری با مجلس به منظور تحقق اهداف اقتصادی کشور است


پزشکیان: مذاکره‌کنندگان از سیاست‌های تعیین شده رهبری عدول نمی‌کنند


استقبال کره جنوبی از توافق ایران و آمریکا


قدردانی حزب‌الله از اصرار ایران برای توقف جنگ در لبنان در جریان هر تفاهمی


دشمن تسلیم حضور مردم و قدرت رزمندگان ما در میدان شد


قالیباف: با مقاومت تاریخی ملت، ایران گامی بلند به سوی پیروزی نهایی برداشت


رسانه صهیونیستی: اهداف اعلامی نتانیاهو در تفاهم آمریکا و ایران دیده نمی‌شود


جنبش نجبای عراق شهادت حاج علی موسی دقدوق را تسلیت گفت