قاهره: هدف از نشست اردن، بررسی پیامدهای تصمیمات ترامپ است

جمعه 15 دی 1396
16:16
قاهره: هدف از نشست اردن، بررسی پیامدهای تصمیمات ترامپ است وزارت خارجه مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که نشست کمیته ۶ جانبه درباره قدس در اردن برای بررسی بحران شهر قدس و مخالفت با هر گونه تصمیمات ناقض قوانین بین‌المللی است.

العالم- مصر

وزارت خارجه مصر امروز جمعه بیانیه‌ای صادر و تأکید کرد که نشست اردن درباره قدس که قرار است فردا شنبه برگزار شود، نخستین نشست کمیته 6 جانبه درباره قدس است.

کمیته 6 جانبه وزارتی که اخیرا در نشست وزرای خارجه عرب با هدف ارزیابی مواضع و تعیین گام‌های بعدی برای دفاع از وضعیت قدس تشکیل شد، فردا شنبه نشستی را در اردن برگزار می‌کند و قرار است وزرای خارجه مصر، اردن، فلسطین، عربستان، مغرب و امارات به اضافه «احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب در این نشست شرکت کنند.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، در بیانیه وزارت خارجه مصر آمده است که هدف از برگزاری این نشست پیگیری پیآمدهای مربوط به تصمیم «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در خصوص به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی و انتقال سفارت آمریکا به این شهر و نیز هماهنگی تلاش‌ها و تحرکات عربی برای حفظ وضعیت تاریخی و قانونی قدس است.

‌این در حالی است که کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی دوشنبه شب گذشته قانون موسوم به «قدس واحد یا یکپارچه» را در دور دوم و سوم تصویب کرد.

این قانون در حالی تصویب می‌شود که حزب لیکود (حزب حاکم رژیم صهیونیستی) پیش از این نیز پیش‌نویس قانونی را تصویب کرد که به حاکمیت این رژیم بر تمام شهرک‌های صهیونیستی ساخته شده در کرانه باختری و قدس (قدس شرقی و غربی) فرامی خواند و به عبارت دیگر این مناطق به مناطق تحت اشغال رژیم اسرائیل افزوده می‌شود.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

صدای انفجار در کویت؛ پایگاه «عریفجان» هدف قرار گرفت


تجاوز جدید ارتش تروریستی آمریکا به ایران


روایت کامل از تجاوز امشب دشمن آمریکایی به خاک ایران


مقام مستعفی دولت ترامپ: ما قادر به شکست نظامی ایران نیستیم


سردار قاآنی: اسرائیل نه تنها مقاومت را متوقف نکرد بلکه مقاومت قوی‌تر از همیشه مسیرخود را ادامه می دهد


حزب‌الله: حماس با وجود ترور رهبرانش، قدرتمند باقی مانده است


گزارش العالم از آخرین حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم


پیام تبریک وزیر امور خارجه به رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش حماس


تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و زخمی شدن دو کودک


بیانیه سازمان بسیج درباره پیام رهبر معظم انقلاب