کارشناس عراقی: تحریم ایران به ضرر غرب است

شنبه 30 ارديبهشت 1391
18:41
کارشناس عراقی: تحریم ایران به ضرر غرب است يك كارشناس عراقي، برنامه هسته اي ايران را مهمترين موضوع نشست سران گروه 8 در روزهاي يكشنبه و دوشنبه در كمپ ديويد آمريكا دانست و تاكيد كرد: غرب به خوبي مي داند كه نتيجه تحريمها ضد ايران به ضرر خودش بوده است.

"احمد الشريفي" روز شنبه در مصاحبه با شبكه العالم اظهار داشت: مهمترين محورهاي نشست سران گروه 8 تغيير توازن قوا در سطح خاور ميانه، پرونده هسته اي ايران و شكست سياست مهار و براندازی نظام سوريه، به عنوان بخشي از محور مقاومت در منطقه است.

وي با اشاره به بحران اقتصادی بزرگ آمریکا و اتحاديه اروپا گفت: محاصره اقتصادي ايران توسط غرب به ضرر اتحاديه اروپا تمام شده، و بحران اقتصادي آنرا تشديد كرده است.

الشريفي تاكيد كرد: اروپاییها دريافتند كه حل و فصل بحران اقتصاديشان در دستيابي به توافق با ايران بعنوان مركز ثقل سياسي، نظامي و اقتصادي منطقه، نهفته است. همه شواهد بيانگر آن است كه زمينه موفقيت نشست 1+5 با ايران در بغداد فراهم است.

الشريفي درباره موضع گروه 8 در قبال بحران سوريه گفت: اين مسئله تنها تاثير رسانه اي دارد .. مداخله عربستان و قطر از طريق ارسال پول و اسلحه برای گروههاي مسلح در سوريه، در بحران این کشور تاثير بيشتري دارد.

 

MKH-19-11:55



0% ...

آخرین اخبار

ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و استفاده از فسفر سفید


تیم مذاکره کننده آمریکایی اسلام آباد را ترک کرد


پزشکیان انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را تبریک گفت


روایت سخنگوی وزارت خارجه ایران از مذاکرات اسلام آباد


وزیر خارجه پاکستان: به نقش آفرینی برای کمک به صلح ادامه می دهیم


پایان مذاکرات اسلام آباد / زیاده خواهی آمریکا مانع از دستیابی به چارچوب مشترک و توافق شد


تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم