مدارس اهواز و کارون فردا تعطیل است

شنبه 23 دی 1396
22:14
مدارس اهواز و کارون فردا تعطیل است مدیریت بحران استانداری خوزستان با صدور اطلاعیه‌ای تمامی مقاطع تحصیلی اهواز و کارون در دو شیفت صبح و عصر روز یکشنبه را به دلیل وقوع پدیده وارونگی دما تعطیل اعلام کرد.

العالم ـ ایران 

مدیریت بحران استانداری خوزستان با صدور اطلاعیه‌ای، تمامی مقاطع تحصیلی اهواز و کارون در دو شیفت صبح و عصر یکشنبه را تعطیل اعلام کرد.

این تصمیم با توجه به افزایش پدیده «اینورژن» یا وارونگی دما در آسمان این دو شهر اعلام‌شده است.

وارونگی دما زمانی رخ می‌دهد که لایه‌ای از هوای گرم بالای هوای سرد مجاورت کره زمین قرار می‌گیرد.

عواملی چون وجود هوای سرد و خشک که باعث جذب تشعشع جزئی حرارت زمین می‌گردد، آسمان صاف و بدون ابر که عمل تشعشع را سرعت می‌بخشد و هوای آرام و بدون باد که باعث عدم تداخل هوای سرد و گرم می‌شود در تشدید دفع تشعشع از زمین نقش به سزایی ایفا کرده و بدین شکل سطح زمین بیشتر از آنچه که از خورشید حرارت دریافت می‌کند، حرارت از دست می‌دهد و پدیده وارونگی هوا شکل می‌گیرد.

ازجمله عوارض وارونگی دما می‌توان به تیرگی هوا، تراکم ذرات معلق و مه، شکست در زاویه انتشار امواج الکترومغناطیس، باقی ماندن بیشتر امواج صوتی در جو نام برد.

0% ...

آخرین اخبار

شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان


گزارش جدید سازمان ملل درباره پرونده سلاح‌های شیمیایی سوریه و واکنش روسیه و آمریکا


تجمع خانواده شهدای دانش‌آموز میناب مقابل دفتر یونیسف؛ دسته‌های گل و کیف‌های خالی


لاوروف: هیچ مدرکی درباره تمایل ایران به توسعه سلاح هسته‌ای وجود ندارد


شمار شهدای لبنان از آغاز جنگ رمضان تاکنون به ۳هزار و ۵۲۶ نفر رسید


کالاس: آتش‌بس لبنان فرصتی برای جلوگیری از جنگ فراگیر است


ابتکارات دیپلماتیک برای کاهش تنش در منطقه؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و بایراموف


گروسی بار دیگر درخواست بازدید از تأسیسات آسیب‌دیده ایران را تکرار کرد