خبر فوری:

حمله جنگنده های سعودی به استان عمران يمن

دوشنبه 25 دی 1396
00:09
حمله جنگنده های سعودی به استان عمران يمن هواپیماهای ارتش رژیم عربستان سعودی در ادامه حملات خود به مناطق مسکونی یمنی ، یکشنبه منطقه ای در استان عمران یمن را هدف حمله خود قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری دولتی یمن از صنعا ، منابع امنیتی یمنی اعلام کردند جنگنده های سعودی دو بار شهرستان  حرف سفیان در استان عمران را هدف حمله قرار دادند . گزارشی درباره تلفات انسانی و خسارت های وارده در نتیجه این حملات  منتشر نشده است.
از سوی دیگر ارتش و کمیته های مردمی یمن یکشنبه یک خودرو نظامی حامل گروهی از مزدوران وابسته به عربستان سعودی را در شهر صرواح در استان مارب هدف قرار دادند و این خودرو را منهدم کردند. یک منبع نظامی یمنی با تایید این خبر گفت خودروی حامل مزدوران در منطقه  وادی الربیعه  هدف یک موشک ارتش و کمیته های مردمی قرار گرفت و تمامی سرنشینان آن به هلاکت رسیدند.
 

0% ...

آخرین اخبار

ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون


حزب الله: حاکمیت مسئول حملات صهیونیست‌ها به ارتش لبنان است


وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید


بقائی در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور لبنان: آن‌که کنارش ایستاده را می‌فروشد


شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت