نتانیاهو در هند درخصوص تونل‌های حماس و جهاد اسلامی هشدار داد

دوشنبه 25 دی 1396
10:47
نتانیاهو در هند درخصوص تونل‌های حماس و جهاد اسلامی هشدار داد نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سفر خود به هند در خصوص تونل‌های حماس و جهاد اسلامی هشدار داد.

العالم _ آسیا

بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه پیش از جلسه با «سوشما سوآراج» وزیر امور خارجه هند با اشاره به تخریب تونل‌های غزه توسط نیروهای رژیم صهیونیستی، گفت: حماس و جهاد اسلامی نباید با ما درگیر شوند.  

براساس گزارش «جروزالم‌پست»، نتانیاهو افزود: ما به طور سیستماتیک زیرساخت‌های تونل‌ حماس و جهاد اسلامی را از بین می‌بریم.

مشاور امنیت ملی نتانیاهو و همتای هندی وی در جلسه‌ای پیرامون تقویت روابط امنیتی میان این دو کشور و همچنین معاهدات تسلیحاتی بحث و گفت‌وگو کردند. این معاهدات به معاهده 500 میلیون دلاری با یک شرکت فناوری و تولید جنگ‌افزار رژیم صهیونیستی به نام سامانه‌های دفاعی پیشرفته رافائل برای خرید 8 هزار موشک ضد تانک اسپایک اشاره دارد، معاهده‌ای که هند ماه گذشته به طور رسمی از آن عقب‌نشینی کرد اما در حال حاضر پابرجاست.

نتانیاهو روز دوشنبه در مصاحبه تلویزیونی در خصوص این معاهده گفت که امیدوار است سفر وی بتواند مسائل را حل کند و فرصت خوبی برای پیدا کردن راه‌حلی مناسب وجود دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: حماس با وجود ترور رهبرانش، قدرتمند باقی مانده است


گزارش العالم از آخرین حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم


پیام تبریک وزیر امور خارجه به رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش حماس


تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه و زخمی شدن دو کودک


بیانیه سازمان بسیج درباره پیام رهبر معظم انقلاب


خیابان های ایران همچنان میعادگاه بیعت با رهبری و تأکید بر حفظ وحدت +فیلم


رهبری جنبش در مرحله‌ای حساس؛ "خلیل الحیه" رئیس دفتر سیاسی حماس شد


حملات دقیق ایران؛ سردرگمی ترامپ و آغاز مرحله جدید تشدید تنش! +فیلم


تصمیم راهبردی صنعا؛ دریای سرخ در آستانه معادله‌ای جدید + ویدئو


انصارالله: محاصره دریایی عربستان، نتیجه امتناع ریاض از پاسخ به خواسته‌های یمن بود