علنی شدن روابط اسرائیل و تجزیه طلبان الجزایر

چهارشنبه 3 خرداد 1391
10:16
علنی شدن روابط اسرائیل و تجزیه طلبان الجزایر رسانه هاي الجزاير از سفر رييس يک گروه تجزيه طلب در منطقه "قبايل" اين کشور به اراضي اشغالي خبر دادند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، افشای سفر "فرحات مهنی" رییس گروه تجزیه طلب الجزایر به اراضی اشغالی، با موجی از اعتراضها در این کشور همراه شد.

مهنی در اراضی اشغالی، در اظهاراتی که رسانه های صهیونیستی و الجزایری آن را منتشر کردند، گفت که سفرش به تل آویو در راستای ایجاد روابطی قوی با همه طرفها در دنیا است.

مهنی همچنین تأکید کرد که از واکنش قبایل الجزایر ترسی ندارد و مطمئن است که آنها از این اقدام او حمایت می کنند.

احزاب الجزایری با محکوم کردن این اقدام مهنی، او را به اقدام برای متزلزل کردن ثبات این کشور متهم کردند.

روزنامه الجزایری "النهار الجدید" نیز تأکید کرد، این نخستین سفر مهنا به اراضی اشغالی نیست و او قبلا نیز دست کم 2 بار به اراضی اشغالی سفر کرده است.

النهار الجدید افزود: نظریه پرداز جدایی، امسال 2 بار از طریق فرانسه و خطوط هوایی "العال" با گذرنامه فرانسوی و نام "کری لوییس" به اراضی اشغالی سفر کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

پیش‌بینی ۲۵۰۰ پرواز اربعین تا پایان ماه صفر از فرودگاه امام خمینی (ره)


جهش 4 درصدی بهای جهانی نفت


گزارش العالم از جزییات حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به "حشد الشعبی" عراق + فیلم


اولیانوف: کی‌یف از موضع خود درباره حمله به کشتی ایران عقب‌نشینی کرد


روایت قرن‌ها تجدید عهد و وفاداری عشیره «بنی اسد» به امام حسین (ع)+فیلم


دست کم ۲۰ نیروی حشد الشعبی در تجاوز آمریکا و عربستان به عراق شهید شدند/ شورای امنیت ملی عراق نشست اضطراری برگزار می کند


شورای امنیت ملی عراق حملات آمریکا و عربستان را بررسی می‌کند


انتقال پیکر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی از تهران به شیراز/ اعلام جزئیات مراسم تشییع


یمن چگونه با استراتژی «محاصره دربرابر محاصره» معادلات منطقه را تغییر داد؟


ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر