امارات باز هم قطر را به رهگیری هواپیمای مسافری خود متهم کرد

دوشنبه 25 دی 1396
17:00
امارات باز هم قطر را به رهگیری هواپیمای مسافری خود متهم کرد امارات اعلام کرد که جنگنده‌های قطری برای دومین بار هواپیماهای مسافربری اماراتی به مقصد بحرین را رهگیری کرده‌اند.

العالم ـ آسیا

سازمان هواپیمایی امارات امروز (دوشنبه) اعلام کرد که جنگنده‌های قطری برای دومین بار یک فروند هواپیمای مسافربری امارات را در حین فرود در فرودگاه بین‌المللی بحرین رهگیری و برای آن مزاحمت ایجاد کرده‌اند.

در بیانیه سازمان هواپیمایی امارات آمده است که هواپیمای اماراتی در پروازی عادی و در مسیر شناخته شده بود و مجوزهای لازم بین‌المللی جهت پرواز را دارا بوده است.

به گزارش فارس مطابق گزارش شبکه اسکای‌نیوز، سازمان هواپیمایی امارات در بیانیه خود آورده است که رهگیری هواپیماهای مسافربری توسط جنگنده‌های قطری تهدیدی آشکار و خطرناک برای سلامت پروازهای شهری و نقض آشکار قوانین و توافقنامه‌های بین‌المللی است.

این سازمان تأکید کرد که اتخاذ تمامی گزینه‌های قانونی سازمان بین‌المللی هوانوردی «ایکائو» و دیگر سازمان‌های مربوطه را به منظور حفظ سلامت پروازهای شهری خود بررسی می‌کند.

پیش از این نیز امارات اعلام کرده بود که جنگنده های قطری یک فروند هواپیمای غیر نظامی را در پرواز معمولی منامه رهگیری کرده اند که وزارت خارجه قطر این ادعا را رد کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است