ترامپ، استالین جدید در آمریکا/ طرح اهدای جایزه به برترین اخبار جعلی

پنج‌شنبه 28 دی 1396
09:30
ترامپ، استالین جدید در آمریکا/ طرح اهدای جایزه به برترین اخبار جعلی حملات مداوم ترامپ به رسانه های آمریکایی به حدی رسیده که صدای مقامات این کشور و حتی هم حزبی های وی را در آورده است.

العالم ـ آمریکا

جف فلیک و جان مک‌کین، سناتورهای ایالت آریزونا و چهره شناخته شده جمهوری‌خواهان به رفتار دونالد ترامپ رییس جهور آمریکا در برخورد با خبرنگاران و رسانه ها واکنش نشان دادند.

جف فلیک در انتقادی تند از رئیس‌جمهوری آمریکا گفته دونالد ترامپ همچون جوزف استالین با رسانه‌ها رفتار می‌کند.

سخنان این سناتور جمهوری‌خواه به دنبال اطلاعیه جدید کاخ سفید طرح شده که طی آن دولت ترامپ در اقدامی طنزآلود از برگزاری مراسم اهدای جوایز به "برترین اخبار جعلی" خبر داده است.

مراسمی که گفته شده طی آن کاخ‌سفید رسانه‌هایی چون نیویورک‌تایمز، واشنگتن‌پست و سی‌ان‌ان را به عنوان "برترین رسانه های اشاعه دهنده اخبار کذب" معرفی خواهد کرد.

این روز سه شنبه گذشته (26 دی ماه 1396) ترامپ پس از دیدار با رئیس جمهور قزاقستان، نورسلطان نظربایف، در پاسخ به پرسش خبرنگار سی‌ان‌ان که از او درباره "چاله مستراح" خواندن کشورهای آفریقایی و توهین به این کشورها پرسید، با انگشت اشاره در خروجی را نشان داد و گفت: "برو بیرون".

"در سال ۲۰۱۷ ترامپ رسانه‌ها را دشمن مردم خواند... اظهاراتی که تکرار سخنان دیکتاتور سابق، جوزف استالین است که مطبوعات را دشمن می‌خواند."

طی چند روز گذشته، عملکرد دولت دونالد ترامپ در آستانه نخستین سالگرد مراسم تحلیف او، به طور گسترده‌ای مورد توجه رسانه‌های آمریکایی قرار گرفته است.

جان مک‌کین، سناتور جمهوری خواه ایالت آریزونا و هم حزبی ترامپ، با انتقاد از ترتیب دادن "جایزه اخبار جعلی" از سوی کاخ‌سفید گفته است، "در حالی که دولت آمریکا شکنجه و ایجاد مشکل برای خبرنگاران در سایر نقاط جهان را مکررا محکوم می‌کند، در داخل کشورمان، به طور خستگی ناپذیری به حمله علیه رسانه‌ها ادامه می‌دهد."

از زمان روی کار آمدن ترامپ، جهانیان هر بار شاهد رفتارهای عجیب از سوی کاخ سفید هستند که از جمله اقدام ترامپ در خصوص مخالفت با توافقنامه برجام بر خلاف قطعنامه سازمان ملل و حمایت جهانی از آن، به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی به رغم مخالفت های صریح جهانی از جمله اتحادیه اروپا و جهان اسلام، مواضع تند و گستاخانه در قبال مهاجران، سخنان نژادپرستانه گاه و بیگاه، ممنوعیت ورود شماری از اتباع کشورهای اسلامی به آمریکا، کشیدن دیوار نژادپرستی در مرز مکزیک، سخن گفتن از در اختیار داشتن دکمه بزرگ هسته ای در برابر کره شمالی و ... که هر کدام آن مقامات داخلی این کشور و شرکای آمریکا و مردم جهان را به تعجب و تعمق واداشته است.

0% ...

آخرین اخبار

تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


ارتش: دست به ماشه، گوش به فرمان فرمانده کل قوا هستیم


شبکه العالم به واکاوی عمق راهبردی افول آمریکا و پیروزی محور مقاومت پرداخت


برنامه‌ای برای بازرسی آژانس از تأسیسات هسته‌ای ایران نداریم


تکذیب ادعای گزارش‌های رسانه‌ای مبنی بر بسته‌شدن تنگه هرمز


تاکید بقائی بر مسئولیت آمریکا در پیامدهای آتش‌افروزی رژیم اسرائیل