کارشناس امور راهبردی:

اسرائیل بزرگترین خطر برای مصر است

پنج‌شنبه 4 خرداد 1391
17:12
اسرائیل بزرگترین خطر برای مصر است كارشناس امور راهبردي مصر از احتمال اصلاح يا لغو توافقنامه كمپ ديويد در صورت بازسازي روابط مصر با ايران و ديگر كشورهاي منطقه خبر داد .

"طلعت مسلم" روز پنجشنبه در مصاحبه با شبكه خبري العالم، گفت: به اعتقاد عمومي در مصر رژيم صهيونيستي بزرگترين خطر براي این کشور به شمار و امضاي توافقنامه كمپ ديويد اشتباه بود.

وی افزود :ديدگاه نامزدهاي انتخابات رياست جمهوري درباره توافقنامه كمپ ديويد نزديك به هم است و مردم و نامزدها معتقدند كه رژیم صهیونیستی همچنان تهديدي براي مصر است و حقوق مردم این کشور را نقض مي كند .  

کارشناس امور راهبردی ، گفت : مصر و ديگر كشورهاي عربي باید روابط خود را بازسازي كنند تا در زمان مناسب توافقنامه كمپ ديويد اصلاح يا در صورت مخالفت رژيم صهيونيستي با اصلاح آن ، لغو شود.

وی اظهارداشت : بازسازي روابط مصر با ايران و كشورهاي عربي و منطقه تغييراتي در توازن قدرت ايجاد خواهد كرد. 

مسلم با اشاره به اینکه علاوه بر رژیم اسرائیل ، روابط 30 ساله مصر با آمریکا نیز پس از این توافقنامه مشکل ساز شده است، افزود: رژیم صهیونیستی در مدت سي سال توافقنامه كمپ ديويد را نقض كرده است.

وی با اشاره به اینکه صهیونیست ها اجساد سربازان مصري را تحويل نداده و مناطق مسکونی تخریب شده را بازسازي نكرده اند  افزود : اگر مصر يكجانبه اين توافقنامه را لغو كند ، وارد جنگي خواهد شد كه در شرايط كنوني آمادگي آن را ندارد. 

کارشناس امور راهبردی مصری،گفت : رژیم صهیونیستی نمي خواهد كه توافقنامه كمپ ديويد لغو شود و نمي تواند هيچ اقدامي براي اشغال دوباره سينا انجام دهد، زيرا چنين اقدامي منجر به لغو توافقنامه كمپ ديويد خواهد شد.

05/24-18:38


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

"بتوقيت اليمن"؛ یمن معادله "محاصره در برابر محاصره" را به عربستان بازگرداند + ویدئو


امام شهید سید علی حسینی خامنه‌ای: «ترسوها وقتی در تاریکی قرار می‌گیرند، از ترس سوت می‌کشند»


نروژ: تاریخ خواهد گفت که جنگ علیه ایران به هیچ‌یک از اهداف اولیه‌اش نرسیده/ نه هوشمندانه بود و نه منطبق با قوانین بین‌المللی


پیام تبریک عراقچی به مناسبت روز استقلال پاکستان


حماس: اجرای مرحله دوم توافق، مشروط به خروج کامل نیروهای اشغالگر از غزه است


توقف تجاوزها به جنوب، شرط لبنان برای تداوم مذاکرات با رژیم صهیونیستی


فرانسه در محاصره آتش؛ تخلیه ۵۲۵ نفر در پی گسترش حریق‌های جنگلی


چرا شهرک قصره هدف حملات شهرک‌نشینان قرار دارد؟


پزشکیان: منافع مشترک تهران و اسلام‌آباد بیش از پیش به یکدیگر گره خورده است


رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ تداوم تخریب و تلاش برای تثبیت اشغالگری + ویدئو