کشته و زخمی شدن شماری از مزدوران سعودی در یمن

پنج‌شنبه 28 دی 1396
18:20
کشته و زخمی شدن شماری از مزدوران سعودی در یمن یک منبع نظامی یمن از کشته و زخمی شدن شماری از مزدوران سعودی در یورش این عناصر به مزارع و روستاهای منطقه المخازن در محور عملیاتی میدی خبرداد.

العالم - یمن

به گزارش خبرنگار شبکه العالم به نقل از این منبع نظامی، در این حمله که با مقابله نیروهای یمنی با شکست مواجه شد دستکم پنج خودروی زرهی و مقادیر قابل توجهی از مهمات و تجهیزات مزدوران منهدم شد.

به گفته این منبع، این حمله که بیش از پنج ساعت به طول انجامید از حمایت جنگنده های متجاوز سعودی و بالگردهای آباچی برخوردار بود.

پایگاه اطلاع رسانی نظامی ارتش یمن و انصارالله اعلام کرد که ۲ نفر از نظامیان سعودی در تپه خالد و ۲ نفر دیگر در جنوب حامضه و تپه خزان کشته شدند.

در این حمله ناکام مزارع و روستاهای منطقه المخازن در محورعملیاتی میدی بیش از 14 بار از سوی جنگنده های متجاوز سعودی هدف قرار گرفت.

221

0% ...

آخرین اخبار

ژنرال صهیونیست: اسرائیل در دوراهی موجودیتی قرار دارد


ذخایر نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح 22 سال اخیر رسید


فراخوان سخنگوی قسام برای گسترش عملیات‌های ضد صهیونیستی در کرانه باختری


دریادار سیاری: تولید محتوای هوشمندانه، مهمات راهبردی در جنگ نرم است


کنایه غریب آبادی به سکوت گروسی برابر تجاوز نظامی به ایران


گزارش العالم از عملیات استشهادی در فلسطین اشغالی/ یک شهرک نشین کشته شد+ فیلم


دفتر نتانیاهو: ارتش اسرائیل حمله‌ به ضاحیه جنوبی بیروت را آغاز کرد


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت + فیلم


پنتاگون هشدار ضدجاسوسی درباره اسرائیل را به بالاترین سطح افزایش داد


نامه قالیباف به شورای عالی امنیت ملی برای برگزاری جلسات علنی مجلس