روسیه در سازمان ملل:

آمریکا و انگلیس شورای امنیت را بازی می‌دهند

جمعه 29 دی 1396
08:49
آمریکا و انگلیس شورای امنیت را بازی می‌دهند نماینده روسیه در سازمان ملل متحد در واکنش به اتهام آمریکا و انگلیس گفت این دو کشور به بازی دادن شورای امنیت و درک جامعه بین المللی ادامه می دهند.

العالم- اروپا  

واسیلی نبنزیا روز پنج شنبه پس از آن که نماینده آمریکا و مسئول بخش آسیا-پاسفیک انگلیس در نشست شورای امنیت، اتهاماتی را متوجه این کشور در قبال مساله استفاده از سلاح های شیمیایی و وتوی قطعنامه پیشنهادی مکانیزم بررسی استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه کردند، این مطلب را مطرح کرد.

وی افزود: حقیقتا اعتماد کافی وجود ندارد و این واضح است. چه اعتمادی می تواند باشد وقتی که برخی کشورها — و با توجه به اینکه اسم روسیه امد من هم اسم می آورم — امریکا و انگلیس به بازی دادن شورای امنیت و درک جامعه بین المللی ادامه می دهند.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد ادامه داد: ممکن است احتمال برود که بیانیه های آنها پیشتر نوشته شده بود و آنها وقت نداشتند که آن پس از شنیدن بیانیه ما مرور کنند؛ اما این امر عامدانه اتفاق افتاده است.

نبنزیا اضافه کرد ما عامدانه شنیده نمی شویم و مواضع ما را تحریف می کنند. آنها به اشتباه ادعا می کنند که ما جیم (مکانیزم بررسی استفاده از سلاح شیمیایی در سوریه ) را بستیم و قطعنامه تمدید آن را وتو کردیم.

وی تاکید کرد شرم آور است که آنها فراموش کرده اند که ما بودیم که پیشنهاد تمدید قطعنامه جیم را دادیم تا اثربخشی، بی طرفی و تخصص گرایی آن را بهبود بخشیم و آنها اجازه ندادند که تصویب شود.

نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد تصریح کرد چه کسی بود که نفس قطعنامه ما را وتو کرد؟ همان کشورها.‌ آمریکا و انگلیس که امروز بدون پلک زدن به ما نگاه می کنند و می گویند ما(روسیه) این کار را کردیم. چه کسی طرح جیم را تعطیل کرد؟

نبنزیا اظهار کرد من یک بار دیگر می گویم که بازی های خود در رژیم منع سلاح های کشتار جمعی را تمام کنید. ما می دانیم هدف این بازی ها چیست.

وی خاطرنشان کرد اگر همکاری واقعی می خواهید به جای قایم شدن پشت یک شیشه ی دودی دغل کاری و فریب باید به یک مکانیزم حقیقتا مستقل و حرفه ای روی بیاورید. تنها آن زمان است که ما به شما اعتماد خواهیم کرد.

این مقام روسیه یادآور شد توهمی وجود ندارد و ما به مکانیزم جدیدی نیاز داریم که باید در شورای امنیت تصویب شود. هر جایگزین دیگری که با نگاه های محدود و کوته فکرانه تعریف شود غیرقانونی خواهد بود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر عبداللهی: ارتش مقتدر تا پای جان از ایران دفاع می‌کند


هلندی‌ها رایزنی تعلیق تجارت اتحادیه اروپا با اسرائیل را در دستور کار قرار دادند


پزشکیان: باید به طرف مقابل تفهیم شود که ما دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم


صلیب سرخ لبنان: اولویت خارج کردن پیکر شهدا از زیر آوارها است


آتش سوزی در بزرگترین ناو آمریکا؛ سه نظامی زخمی شدند


برگزاری راهپیمایی سکوت در لاهه برای محکومیت حمله به دبستان میناب


حزب الله: دست رزمندگان مقاومت روی ماشه است


فرمانده نیروی زمینی ارتش: آمادگی ایستادگی در برابر هر گونه تحرکات زمینی دشمن را داریم


آژانس بین‌المللی انرژی: جبران کاهش تولید خاورمیانه دو سال طول خواهد کشید


موضع‌گیری همزمان چین؛ حمایت از آتش‌بس در آسیای غربی و هشدار درباره تایوان و کوبا