دیدار نخست‌وزیر منطقه کردستان با «حیدر العبادی»

شنبه 30 دی 1396
15:39
دیدار نخست‌وزیر منطقه کردستان با «حیدر العبادی» نخست‌وزیر منطقه کردستان در سفر به بغداد، امروز با نخست‌وزیر عراق دیدار کرد.

العالم _ عراق

 منابع عراقی از سفر امروز «نیچروان بارزانی» نخست وزیر منطقه کردستان به بغداد خبر دادند.

پایگاه خبری شبکه «روداو» با انتشار این خبر نوشت، بارزانی امروز به دیدار «حیدر العبادی» نخست‌وزیر عراق رفت.

العبادی و بارزانی بر سر حل اختلافات بین اربیل و بغداد بر اساس قانون اساسی توافق کردند. 

العبادی در گفتگو با بارزانی نخست وزیر دولت محلی منطقه کردستان عراق بر اهمیت تحویل نفت استخراج شده در منطقه کردستان به مقامات این منطقه تاکید کرد.

پس از گذشت تقریبا 4 ماه از قطع روابط دیپلماتیک و سیاسی میان اربیل و بغداد به دلیل برگزاری همه‌پرسی جدایی، این نخستین سفر بارزانی به بغداد است.

بحران در روابط بغداد و اربیل، پس از برگزاری همه‌پرسی جدایی در منطقه کردستان به اوج خود رسید و تاکنون لاینحل باقی مانده است و با وجود تاکید هر دو طرف بر آغاز گفت‌وگو بر اساس قانون اساس، پس از ماه‌ها تلاش دو جانبه، هنوز این روابط تیره هستند.

پس از برگزاری این همه‌پرسی، بغداد یک بسته از اقدامات با بندهای تنبیهی و تادیبی برای اربیل تهیه کرد که تحریم‌های بانکی، توقف پروازهای بین‌المللی و داخلی به فرودگاه‌های منطقه کردستان و بسته شدن گذرگاه‌های این منطقه از جمله آنها بود.

قرار است بارزانی به همراه «قباد طالبانی» معاونش در راس یک هیأت کُردی، فردا وارد تهران شوند.

 کنسولگری ایران در اربیل طی بیانیه‌ای اعلام کرد که هدف از این سفر، تبادل نظر درباره قضایای سیاسی، اقتصادی، امنیتی و فرهنگی است و انتظار می‌رود نتایج آن مثبت باشد.

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می شود


نظرسنجی سی ان ان: دو سوم آمریکایی‌ها سیاست‌های ترامپ را عامل وخامت اقتصاد می‌دانند


شور حماسه حسینی (ع) در کربلای معلی + فیلم


زمین‌گیر شدن کشتی قطری تحت اسکورت آمریکا در خلیج فارس


هدفی غیرمنتظره اما حیاتی؛ چرا سپاه مرکز داده‌های آمازون در بحرین را منهدم کرد؟


پکن: ادعاهای حقوق بشری واشنگتن، بهانه‌ای برای اعمال فشار اقتصادی است


گزارش العالم از پایداری و بازگشت اهالی یک روستای جنگ زده جنوب لبنان


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار حضور بین‌المللی برای محافظت از غیرنظامیان فلسطینی شد


آغاز مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی جدید دوشنبه - کابل - تهران در ماه آینده


گزارش پولیتیکو: اشتباه محاسباتی واشنگتن در جنگ با ایران؛ از درک نادرست انگیزه‌ها تا غافلگیری در میدان