انقلابیون بحرینی خیابانهای اصلی را بستند

شنبه 6 خرداد 1391
04:04
انقلابیون بحرینی خیابانهای اصلی را بستند مردم و انقلابيون بحرين با برگزاري تظاهرات و بستن برخي خيابانهاي اصلي اعتراض خود را به بازداشت زنان و حمايت آمريکا از رژيم آل خليفه ابراز داشتند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، مناطق مختلف بحرین صحنه برگزاری تظاهرات در مخالفت با حمایت تسلیحاتی آمریکا از رژیم بحرین بود که نیروهای امنیتی اقدام به سرکوب معترضان کردند.

همزمان انقلابیون بحرینی برخی خیابانهای اصلی را در اعتراض به ادامه بازداشت زنان از سوی نیروهای رژیم بحرین بستند.

در همین حال، شیخ عیسی قاسم روحانی بحرینی گفت: بحران تنها با تن دادن دستگاه حاکمه به خواسته های مردم پایان خواهد یافت.

بحرین از یکسال پیش تاکنون صحنه اعتراضات و انقلاب مردم است که با سرکوبگری گسترده رژیم بحرین با همدستی نیروهای اشغالگر سعودی روبرو شده است.



0% ...

آخرین اخبار

تنکر ترکرز: یک ابرنفتکش دیگر از خط محاصره آمریکا گذشت


استارمر در تماس با ترامپ از پیشرفت در روند تفاهم با ایران استقبال کرد


توافق ایران و آمریکا؛ کابوس جدید رژیم صهیونیستی و ناکامی های نتانیاهو


ترامپ مدعی شد: توافق با ایران فردا ( یکشنبه ) امضا می شود


سفیر ایران در ایتالیا: گفت‌وگو و احترام متقابل مسیر رسیدن به صلح پایدار است


نشانه‌های پیروزی قاطع ایران در نبرد از نگاه مقام یمنی


لبنان بخشی از معادلات راهبردی ایران است/ رژیم صهیونیستی در صورت توافق ایران و آمریکا ناچار به پذیرش پیامدهای آن خواهد بود


سفیر ایران در مکزیک: آمریکا به ملت ایران احترام بگذارد


وزیر کشور: ایران مقتدرتر از هر زمان دیگری در برابر تهدیدات ایستاده است


الخزعلی: انحلال الحشد الشعبی ضربه به توانمندی عراق است / قانون الحشد الشعبی تصویب شود